ΑρχικήinetAVG Technologies hacked από τους Παλαιστίνιους KDSM

AVG Technologies hacked από τους Παλαιστίνιους KDSM

Η Παλαιστινιακή ομάδα KDSM κατάφερε να παραμορφώσει δια της πλαγίας οδού την κύρια ιστοσελίδα της AVG Technologies, avg.com. Είναι αβέβαιο εάν το περιστατικό είναι αποτέλεσμα της παραβίασης των συστημάτων AVG ή αν αυτό είναι μια άλλη περίπτωση DNS πειρατεία .

Κατά τη στιγμή της συγγραφής, η ιστοσελίδα έχει αποκατασταθεί. Ωστόσο, ένας εμπειρογνώμονας ασφαλείας ο Graham Cluley κατάφερε να πάρει ένα screenshot από την defaced ιστοσελίδα.

“Είμαστε εδώ για να παραδώσουμε δύο μηνύματα. Πρώτο: θέλουμε να σας πούμε ότι υπάρχει μια χώρα που ονομάζεται Παλαιστίνη. Αυτή η γη έχει κλαπεί από τους σιωνιστές. Δεν το ξέρετε; Ο Παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να ζει με ειρήνη. Πρέπει να απελευθερώσει τη γη του και πρέπει να απελευθερώσουν όλους τους κρατούμενους από τις ισραηλινές φυλακές. Θέλουμε ειρήνη. Ζήτω η Παλαιστίνη”, ανέφεραν οι hackers στο defaced site.

Και πρόσθεσαν “Δεύτερο: δεν υπάρχει πλήρης ασφάλεια. Εμείς μπορούμε να σας χτυπήσουμε! Hacked από την ομάδα KDMS. Τώρα μπορούμε να σταματήσουμε το Hacking”.

Η τελευταία πρόταση φαίνεται να είναι αληθινή, καθώς οι hackers, διέγραψαν την σελίδα τους στο Facebook.

Η ομάδα KDMS κατάφερε να παραβιάσει την σελίδα της LEASEWEB τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι hackers ανέφεραν ότι έχουν δεδομένα από τα συστήματα της εταιρείας, αλλά δεν τα παρουσίασαν για να το αποδείξουν.

Οι εκπρόσωποι της LeaseWeb ανέφεραν όμως ότι η επίθεση ήταν αποτέλεσμα ενός DNS hijack.

AVG-site Hacked

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS