ΑρχικήinetΔικηγορικό γραφείο κάνει seeding και οδηγεί τους leechers στο δικαστήριο

Δικηγορικό γραφείο κάνει seeding και οδηγεί τους leechers στο δικαστήριο

torrentTo Prenda Law είναι ένα από το πλέον διαβόητα trolls πνευματικών δικαιωμάτων στις ΗΠΑ. Είναι το δικηγορικό γραφείο που απειλεί κατά χιλιάδες τους φερόμενους ως πειρατές BitTorrent, με αγωγές, αλλά παράλληλα τους δίνει την εναλλακτική λύση ενός σχετικά φθηνού “διακανονισμού”.

Κατεβάζοντας πειρατικές ταινίες, οι συλληφθέντες συμφωνούν αρκετές φορές να πληρώσουν μερικές εκατοντάδες δολάρια, αντί να περάσουν από την αρκετά χρονοβόρα και ενοχλητική δοκιμασία του προσπαθώντας να υπερασπιστούν τον εαυτό τους σε κάποιο δικαστήριο.

Ευτυχώς, το σύστημα του δικηγορικού γραφείου φαίνεται να μην λειτουργεί τους τελευταίους μήνες, καθώς τα δικαστήρια άρχισαν να βρίσκουν σοβαρές ελλείψεις στα στοιχεία που παρουσιαζόταν από το γραφείο στην εκάστοτε έδρα.

Σήμερα λοιπόν μια δημοσίευση ξεσκέπασε τις υπόγειες δραστηριότητες του δικηγορικού γραφείου. Το Prenda Law ψάρευε θύματα… Πως; Έκανε seeding ή Ελληνικά, διαμοίραζε σε πειρατικό υλικό.

Με αυτό τον τρόπο, φρόντισε να πιάνει τα θύματα του αποθηκεύοντας όλες τις IPs που κατέβαζαν τα αρχεία που μοίραζε. Την συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε, μήνυση με πρόταση διακανονισμού και τα κέρδη στην Τράπεζα…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS