ΑρχικήinetΤο iPhone 5S θα είναι 20% γρηγορότερο με το A7 Chip

Το iPhone 5S θα είναι 20% γρηγορότερο με το A7 Chip

iPhone-5S-A7-ChipΟ αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities πιστεύει ότι το νέο iPhone 5S θα τροφοδοτείται από έναν ταχύτερο A7 SoC που θα χρησιμοποιεί πιο προηγμένη RAM κάτι το οποίο θα οδηγήσει σε περίπου 20% μεγαλύτερη απόδοση.

Η τελευταία ερευνητική δημοσίευση του Kuo αποκαλύπτει ότι το next-in-line A-series chip της Apple θα βασίζεται σε αρχιτεκτονική ARMv8 και με λίγα teaks στο hardware και στο λογισμικό, θα μπορούσε να επιτρέψει στην εταιρεία να ανεβάσει τις διεργασίες επεξεργασίας κατά 20% (σε σύγκριση με τον A6).

Ο Kuo περιμένει ότι το chip A7 μπορεί να “σηκώσει” την ίδια ποσότητα της on-die RAM (1GB) , αλλά μέσω ταχύτερων προδιαγραφών – LPDDR3 RAM.

Σύμφωνα με το AppleInsider, “Το αυξημένο εύρος ζώνης θα επιτρέψει την Apple να διατηρήσει ένα σχετικά μικρό ποσό αποκλειστικής μνήμης.”

Τέλος, Kuo πιστεύει ότι δεν είναι αδύνατο για την Apple να κάνει το άλμα παρουσιάζοντας συσκευές 64-bit φέτος. Ωστόσο, η ασφαλέστερη πρόβλεψη είναι ένα 64-bit chip A-series, το Α8, το οποίο είναι πιθανό να βγει το επόμενο έτος (με το iPhone 6), αναφέρει ο Kuo.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS