ΑρχικήinetΔεύτερος καλοκαιρινός διαγωνισμός Microsoft Virtual Academy (MVA)

Δεύτερος καλοκαιρινός διαγωνισμός Microsoft Virtual Academy (MVA)

microsoft-virtual-academyΈληξε με μεγάλη επιτυχία ο Διαγωνισμός του Ιουλίου. Σύντομα θα δείτε τους νικητές στην ιστοσελίδα της Microsoft.

Όπως αναφέρει η Microsoft σε promo, emails που αποστέλει στους προγραμματιστές,  μόλις ξεκίνησε ο Διαγωνισμός του Αυγούστου, με νέα μαθήματα και νέα δώρα!

Το email αναφέρει:

Είστε προγραμματιστής ή επαγγελματίας της πληροφορικής; Μήπως είστε ο Tech Expert της χώρας σας;… JOIN THE TECH ELITE και τον Αύγουστο!

Πάρτε μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό Microsoft Virtual Academy και βγείτε νούμερο ένα εδώ και στον κόσμο! Αυτό το καλοκαίρι, σας καλούμε:

  • · να ανανεώσετε την τεχνογνωσία σας δωρεάν,
  • · να αναγνωριστείτε από τη διεθνή κοινότητα.
  • · και να κερδίσετε ένα δώρο, ειδικά για εσάς.

Πως;


Με ΤΡΙΑ απλά βήματα:

1. Εγγραφείτε/Συνδεθείτε στο Microsoft Virtual Academy εδώ

2. Παρακολουθείστε τα προτεινόμενα μαθήματα (courses) για προγραμματιστές (developers) ή για επαγγελματίες της πληροφορικής (IT Professionals). Θα τα βρείτε εδώ

3. Συγκεντρώστε την υψηλότερη βαθμολογία σε πόντους (points) και κερδίστε τα μοναδικά polo μπλουζάκια που θα σας προσφέρουμε στο τέλος του Aυγούστου, ειδικά σχεδιασμένα για το διαγωνισμό, ενώ τα ονόματα των νικητών από κάθε χώρα (ένας για κάθε κατηγορία) θα αναρτηθούν μαζί με τους πρώτους όλων των χωρών της Ευρώπης στο site http://www.jointhetechelite.com/

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS