ΑρχικήHow ToΠως να δημιουργήσετε το iOS 7 στο jailbroken iPhone σας που βρίσκεται...

Πως να δημιουργήσετε το iOS 7 στο jailbroken iPhone σας που βρίσκεται στην iOS 6

Screen-Shot-2013-06-10-at-2.22.51-PM

Η πρώτη beta του iOS 7 είναι πλέον γεγονός και όσοι είναι εγγεγραμμένοι developers στο portal της Apple μπορούν να την κατεβάσουν και να την περάσουν στο iPhone τους. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένετε την επίσημη έκδοση της που θα γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή μετά τον Σεπτέμβριο και να αρκεστείτε στα screenshots που βλέπεται από αυτούς που την έχουν κατεβάσει.

Βέβαια αν είστε κάτοχος ενός jailbroken iPhone στην iOS 6 τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά μιας και με τα παρακάτω tweaks μπορείτε να δημιουργήσετε και μάλιστα σε πολύ κοντινό βαθμό την αίσθηση του iOS 7 στο iPhone σας.

Ας δούμε λοιπόν ποια tweaks θα χρειαστείτε:

Flaticons theme

Κοστίζει $1 και είναι ένα από το πολλά Winterboard themes που θα βρείτε στο Cydia. Μπορεί τα εικονίδια να μην είναι τόσο επίπεδα όσο του iOS 7 αλλά είναι αρκετά κοντά στην αίσθηση και στην εμφάνιση αυτών. Αν μάλιστα το συνδυάσετε το συγκεκριμένο theme και με το LSFlatAlerts τότε το αποτέλεσμα πιστέψτε μας θα σας εντυπωσιάσει.

BlurriedNCBackground for Notification Center

Το νέο notification center του iOS 7 είναι διάφανο χωρίς διαχωριστικά και αλλάζει χρωματισμούς ανάλογα με την εφαρμογή που βρίσκεται από πίσω του δίνοντας την αίσθηση μιας  θολούρας. Με το παραπάνω tweak μπορείτε να κάνετε και εσείς ακριβώς το ίδιο στο notification center του iOS 6 σας και αν προτιμάτε πιο σκούρες αποχρώσεις τότε δοκιμάστε και το NCColors του Cydia.

CardSwitcher for multitasking

Η Apple πλέον στο iOS 7 έχει ένα WebOS εμπνευσμένο multitasking με την εμφάνιση όχι στατικών εικονιδίων των εφαρμογών που έχετε ανοιχτές αλλά μεγάλα τετράγωνα που σας δείχνουν ένα μικρό preview της εφαρμογής. Με το CardSwitcher tweak που θα βρείτε στο Cydia στην τιμή των $2 μπορείτε να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα και μάλιστα θα έχετε και την δυνατότητα κάποιων επιπλέων ρυθμίσεων που δεν υπάρχουν στο αντίστοιχο multitasking της Apple.

Auxo for Control Center

Στο iOS 7 το control center σας επιτρέπει εύκολα και άμεσα να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά βασικών ρυθμίσεων του iPhone σας όπως αυτές του WiFi και του Bluetooth. To πασίγνωστο πλέον tweak Auxo αποτελώντας ένα από τα καλύτερα tweak για multitasking μπορεί πολύ άνετα να σας δώσει και αυτή την λειτουργία. Με το NCSettings επίσης μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα κουμπιά ρυθμίσεων στο Notification Center σας.

FolderEnhancer for folders

H Apple επιτέλους με το iOS 7 επέτρεψε στους χρήστες της να μπορούν να τοποθετούν μέσα σε ένα φάκελο όσες επιμέρους εφαρμογές θέλουν. Το tweak FolderEnhancer σας επιτρέπει να κάνετε αυτό ακριβώς και επιπλέον σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε και ένα φάκελο μέσα σε ένα άλλο φάκελο κάτι που δεν είναι εφικτό ακόμη στο iOS 7.

3DBoard for parallax

Η Apple μας παρουσίασε ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο το ονόμασε parallax και με το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δυναμικά εφέ όταν κινείτε το iPhone σας. Με το $1.50 jailbreak tweak με την ονομασία  3DBoard μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο.

LivePapers for animated wallpapers

Όπως και στο Android και στο iOS 7 πλέον έχουμε animated wallpapers. Mε το tweak LivePapers μπορείτε να έχετε animated wallpapers και στο iOS 6, για την ακρίβεια δύο με την ονομασία Bubbles Pro and Nexus.

Δημήτριος Γεωργουλάς

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS