ΑρχικήinetΟ CEO της Nuance επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία του βρίσκεται πίσω από...

Ο CEO της Nuance επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία του βρίσκεται πίσω από την Siri της Apple

sirikeepasecret

Χθες σε συνέντευξη που παραχώρησε στα πλαίσια του D11 συνεδρίου ο CEO της Nuance Paul Ricci επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία του όντως βρίσκεται πίσω από την υπηρεσία φωνητικών εντολών της Apple την γνωστή μας Siri.

Από το 2011 που πρωτοεμφανίστηκε η Siri σας αποκλειστική υπηρεσία του iPhone 4S και μετά υπήρχαν άπειρες φήμες για την συνεργασία των δύο εταιρειών αλλά καμία από τις δύο δεν το επιβεβαίωνε επίσημα.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Paul Ricci ρωτήθηκε αν η εταιρεία του είναι υπεύθυνη για το γεγονός πως η Siri πολλές φορές δεν καταλαβαίνει τους χρήστες και τους κάνει την ζωή δύσκολη. Ο Ricci επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία του εν μέρη είναι υπεύθυνη για την υπηρεσία της Apple καθώς επίσης και πως δεν έχουν καμιά συνεργασία με την αντίστοιχη υπηρεσία της Google.

Tέλος τόνισε πως  αν και αναγνωρίζει τα προβλήματα της Siri αυτό τον καιρό, το μέλλον προδιαγράφεται πολύ καλύτερο και είναι πολύ αισιόδοξος ειδικά μιας και σύντομα θα δούμε και εξελίξεις της υπηρεσίας φωνητικών εντολών και στον τομέα της υγείας.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του, πιστέψτε μας αξίζει τον κόπο:

H Apple αναμένεται στις 10 Ιουνίου στα πλαίσια του WWDC ως μέρος της αναβάθμισης του iOS της να μας παρουσιάσει και νέες δυνατότητες της Siri.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS