ΑρχικήReviewsΟθόνη Philips 27-ιντσών PLS 272P4 με ενσωματωμένη web camera και μικρόφωνο για...

Οθόνη Philips 27-ιντσών PLS 272P4 με ενσωματωμένη web camera και μικρόφωνο για τηλεδιάσκεψη

v\:* {behavior:url(#default#VML);}
o\:* {behavior:url(#default#VML);}
w\:* {behavior:url(#default#VML);}
.shape {behavior:url(#default#VML);}

800×600

Normal
0

false
false
false

EL
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;}

Σαφώς πιο παραγωγική: Νέα οθόνη Philips 27-ιντσών PLS βοηθάει τους επαγγελματίες να συνδέονται και να συνεργάζονται

Μετά την παρουσίαση της στηνCeBIT 2013, η νέα οθόνη Philips  27-ιντσών με PLSpanel, πεντακάθαρη QuadHD εικόνα, MultiView διπλής πηγής τροφοδοσίας και ενσωματωμένη webcamera είναι διαθέσιμη στην αγορά 

 

272P4QPJKEB_btrΗ ΜMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας που διαθέτει τις οθόνες Η/Υ Philips, παρουσιάζει τη νέα οθόνη Philips 27-ιντσών 272P4 με ενσωματωμένη webcameraκαι μικρόφωνο για τηλεδιάσκεψη. Χάρη στην εξαιρετική ευκρίνεια του PLSpanel και τη λειτουργία MultiView, οι χρήστες απολαμβάνουν εικόνα από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη ζωντάνια και την καθαρότητα της εικόνας.

PLSQuadHD – ποιότητα εικόνας για επαγγελματίες

Η νέα οθόνη 27-ιντσών χρησιμοποιεί το τελευταίας τεχνολογίας PLSQuadHDpanelπου προσφέρει καταπληκτική θέαση ευρείας γωνίας με ανάλυση 2560 x 1440 pixelsσε εφαρμογές όπως  CADCAM, γραφικά και εικόνες, καθώς και υπολογιστικά φύλλα. Όλα τα παραπάνω επωφελούνται από τις sRGB εικόνες με πραγματικά χρώματα και το 8-bitβάθος χρώματος.

Ενίσχυσητηςπαραγωγικότητας

272P4QPJKEB_f imageΜε το MultiView οι χρήστες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της συνδεσιμότητας καθώς μπορούν να συνδέσουν διάφορες συσκευές και να προβάλλουν το περιεχόμενο ροής   ταυτόχρονα στην οθόνη. Η ευκρίνεια της λεπτομέρειας είναι ζωτικής σημασίας για την εξασφάλιση ξεκούραστης εργασίας στην οθόνη του υπολογιστή. Καθώς η παραγωγικότητα στο γραφείο αφορά και τη συνεργασία με τους άλλους, η νέα οθόνη 27-ιντσών της Philips διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο για την επικοινωνία με τους πελάτες και τους συνεργάτες που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη. Επιπλέον η οθόνη διαθέτει αρκετή επιφάνεια για να κάνει την εμπειρία της τηλεδιάσκεψης πιο ευχάριστη.

Διατηρώντας τους ανθρώπους συνδεδεμένους και υγιείς

Η νέα οθόνη 272P4 PLSείναι σχεδιασμένη για να κρατά τους ανθρώπους συνδεδεμένους. Παράλληλα με το HDMI, η οθόνη προσφέρει εξαιρετικές επιλογές συνδεσιμότητας όπως το υψηλής ταχύτητας USB 3.0 και  το DisplayPort, που υποστηρίζει καλώδια έως και 15 μέτρα και μεταφορά δεδομένων 21.6 Gbps/δευτ. για εντυπωσιακά γρήγορη απεικόνιση και ανανέωση δίχως καθυστερήσεις. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με άλλες οθόνες (daisy-chain).

Η οθόνη έχει εργονομικό σχεδιασμό για τη φροντίδα της καλής υγείας του χρήστη. Συγκεκριμένα, η βάση SmartErgoBaseδίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να χαμηλώσει το ύψος της οθόνης ως το επίπεδο της επιφάνειας του γραφείου του δημιουργώντας μια άνετη γωνία θέασης. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει την ενσωματωμένη τεχνολογία PowerSensorπου χαμηλώνει αυτόματα την ενέργεια κατανάλωσης της οθόνης όταν ο χρήστης απομακρύνεται από τη θέση εργασίας. Γεγονός που μειώνει το λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος έως και 80% και επιμηκύνει ταυτόχρονα τη διάρκεια ζωής της οθόνης.

Τεχνικά προδιαγραφές -Οθόνες PhilipsLCDμε webcamera και MultiView

LCD panel type, size

27″ (68.6 cm) PLS LCD

Backlighting technology

W-LED

Optimal resolution

2560 x 1440 @ 60 Hz

Viewing angle

178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10

Brightness

300 cd/m²

SmartContrast ratio

20,000,000:1

Pixel pitch

0.233 x 0.233 mm

Display colors

16.7 M (True 8 Bit)

Smart Response time (typical)

6 ms (gray to gray)

MultiView

PiP/PbP mode, 2x devices

Connectivity

USB 3.0 x 3
Signal Input: DVI Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMIx2

Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

Audio In/Out: PC audio-in, Headphone out

Signal Output: Display Port for daisy-chaining devices

Stand:

Height adjustment

Pivot

Swivel

Tilt function

 

150 mm

90 degree

-65/+65 degree

-5/+20 degree

Certificates and approvals

Energy Star 6.0, EPEAT Gold, PowerSensor, RoHS, TCO Edge, PVC / BFR free housing, Lead free, Mercury free

 

Η οθόνη Philips272P4QPJKEBείναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, με προτεινόμενη τιμή αγοράς €462 προ ΦΠΑ(€599 με ΦΠΑ).

Περισσότερες πληροφορίες:

MMDMonitorsandDisplays,

κ. Κωνσταντίνος Τσονάτος, τηλ.  210 6839270,

email constantinos.tsonatos@mmd-p.com

 

– EXTROVERT Business Communications,

καΔανάηΒαμβακοπούλου, τηλ. 210 6724265 & 6946062015,

emaildanai.vamvacopoulou@extrovert.gr

[quote]

Σχετικά με την MMD

Η εταιρία MMDανήκει στηνTPVTechnologyLimited, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή LCD οθονών στον κόσμο που ιδρύθηκε το 2009 κατόπιν συμφωνίας με την Philips για την άδεια χρήσης του εμπορικού της σήματος. Η MMD έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της πώλησης και μάρκετινγκ των LCD οθονών Philipsσε παγκόσμιο επίπεδο. Με εταιρική φιλοσοφία την άμεση και  στοχευμένη παρουσίαση και διάθεση καινοτόμων προϊόντων στην αγορά, η MMD συνδυάζει την αξιοπιστία και το δυναμισμό της προϊοντικής δέσμευσης της Philips με την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της TPV στην παραγωγή οθονών. Η  MMD είναι μια εταιρία με διεθνείς δραστηριότητες και τα κεντρικά της γραφεία στην Ευρώπη βρίσκονται στην Ολλανδία, ενώ το τοπικό γραφείο που εξυπηρετεί την αγορά της Ανατολικής Ευρώπης βρίσκεται στην Τσεχία. Η MMD συνεργάζεται με όλα τα μεγάλα δίκτυα διανομέων και πωλητών λιανικής της Ευρωπαϊκής αγοράς IT μέσω ενός οργανωμένου δικτύου τοπικών αντιπροσώπων, ενώ το κέντρο σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρίας βρίσκεται στην Ταϊβάν και στην Ολλανδία.  www.mmd-p.com

[/quote]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS