ΑρχικήinetAOC και MMD ανανέωση της συνεργασίας με την e-sports εταιρία Infused...

AOC και MMD ανανέωση της συνεργασίας με την e-sports εταιρία Infused Interactive

Η  Infused Interactive, εξειδικευμένη e-sport εταιρία και οι ηγέτιδες εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς οθονών, AOC και MMD, ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους για την ενίσχυση της συνεργασίας τους το 2013. Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει τη δέσμευση της AOC να κάνει το επόμενο βήμα στην απαιτητική αγορά του gaming. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την πρακτική εμπειρία, η συνεργασία αυτή θέτει ως στόχο να προσφέρει πρώτης τάξης οθόνες Η/Υ, όσο υψηλές κι αν είναι οι απαιτήσεις.

aoc

Ο διευθυντής Marketing & Business Management Ευρώπης (OBM)Stefan Sommer (αριστερά) με τον Andrew Christoforou  Managing Director της Team Infused

Κοινό παρελθόν και μέλλον
Η AOC, έχοντας υποστηρίξει τα τελευταία τρία χρόνια την Team Infused, διαθέτει το όφελος της λειτουργικής εμπειρίας με διαφορετικές οθόνες της.  Παρόλο που διάφορα μοντέλα της AOC γνώρισαν σημαντική επιτυχία και έγιναν δημοφιλή στην κοινότητα των gamers, καμία οθόνη δεν είχε σχεδιαστεί  από την αρχή ειδικά για gaming – μέχρι πρόσφατα. Με την υποστήριξη του μεγαλύτερου κατασκευαστή οθονών στον κόσμο, της μητρικής εταιρίας TPV, η AOC αξιοποίησε την πρόσβασή της στις τελευταίες τεχνολογίες οθόνης και σε υψηλής ποιότητας υλικά για να δημιουργήσει την απόλυτη οθόνη gaming.

“g” όπως gaming
Με βαθιά γνώση των απαιτήσεων για συναρπαστικό gaming, η AOC δημιούργησε το ολοκαίνουργιο μοντέλο g2460Pqu, ειδικά σχεδιασμένο να εκπληρώσει και τις μεγαλύτερες προσδοκίες των gamers. Αυτό ακριβώς συμβολίζει και το γράμμα “g” όπως gaming στην ονομασία του μοντέλου 61 εκ (24”).  Με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και μόλις 1ms χρόνο απόκρισης, η νέα Full HD οθόνη διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά αποκλειστικά σχεδιασμένα για gamers, όπως ενσωματωμένο USB hub (με λειτουργία ταχείας φόρτισης),  on-screen display (OSD)  και εργονομικά ευέλικτο και ανθεκτικό περίβλημα.

“Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια παρουσιάζουμε το μοντέλο g2460Pqu. Η κορυφαία αυτή οθόνη δημιουργήθηκε για τους gamers από τους ίδιους τους gamers. Η συνεργασία μας με την Team Infused μας έχει αποδώσει πολλές γνώσεις και  ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ακόμη πιο στενά”, δηλώνει ο κ. van Til, AOC Product Manager.

Η οθόνη g2460Pqu  παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη φετινή έκθεση CeBIT και θα είναι διαθέσιμη  στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών τον Μάιο 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:
Γραφείο Τύπου
EXTROVERT Business Communications
Δανάη Βαμβακοπούλου
Τ 210 6724265 & 6946 062015
email danai.vamvacopoulou@extrovert.gr

AOC
Αλέξανδρος Τσονάτος
T 210 6839270 & 6972230676
email alexandros.tsonatos@mmd-p.com

Σχετικά με την AOC:
Η AOC είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην παγκόσμια αγορά οθονών για Η/Υ. Η εταιρία διαθέτει εξαιρετικά διευρυμένη γκάμα προϊόντων οθονών για Η/Υ και οθονών με τηλεοπτικό δέκτη, κερδίζοντας σταθερά βραβεία και διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα και  αναγνωρισμένη εξυπηρέτηση. Ο ελκυστικός σχεδιασμός, η οικολογική φιλοσοφία και τα καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές είναι οι λόγοι που όλο και περισσότεροι καταναλωτές και συνεργάτες εμπιστεύονται την AOC. Η AOC είναι θυγατρική εταιρία της TPV Technology Limited, του  μεγαλύτερου κατασκευαστή LCD οθονών στον κόσμο.
www.aoc-europe.com
Σχετικά με την MMD
Η εταιρία MMD ανήκει στην TPV Technology Limited, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή LCD οθονών στον κόσμο που ιδρύθηκε το 2009 κατόπιν συμφωνίας με την Philips για την άδεια χρήσης του εμπορικού της σήματος. Η MMD έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της πώλησης και μάρκετινγκ των LCD οθονών Philips σε παγκόσμιο επίπεδο. Με εταιρική φιλοσοφία την άμεση και  στοχευμένη παρουσίαση και διάθεση καινοτόμων προϊόντων στην αγορά, η MMD συνδυάζει την αξιοπιστία και το δυναμισμό της προϊοντικής δέσμευσης της Philips με την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της TPV στην παραγωγή οθονών. Η  MMD είναι μια εταιρία με διεθνείς δραστηριότητες και τα κεντρικά της γραφεία στην Ευρώπη βρίσκονται στην Ολλανδία, ενώ το τοπικό γραφείο που εξυπηρετεί την αγορά της Ανατολικής Ευρώπης βρίσκεται στην Τσεχία. Η MMD συνεργάζεται με όλα τα μεγάλα δίκτυα διανομέων και πωλητών λιανικής της Ευρωπαϊκής αγοράς IT μέσω ενός οργανωμένου δικτύου τοπικών αντιπροσώπων, ενώ το κέντρο σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρίας βρίσκεται στην Ταϊβάν και στην Ολλανδία.
www.mmd-p.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS