15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Facebook Stories, αυτό-καταστρεφόμενα μηνύματα & εφέ στη κάμερα

Τα Snapchat’s Stories είναι ένα τόσο δημοφιλές χαρακτηριστικό που το ανάγκασαν το Instagram και το Facebook Messenger να παρέχουν στους χρήστες τους παρόμοιες υπηρεσίες. Τώρα, και το Facebook φαίνεται να υιοθετεί ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό Stories, μεταξύ άλλων.

Το Facebook Stories θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος των News Feed σας και θα αποτελείται από βίντεο και φωτογραφίες που έχετε από κοινού με τους φίλους σας. Τα Faceboοk Stories θα εμφανίζονται εκεί για 24 ώρες, αλλά όχι στο Timeline ή το News Feed σας, εκτός επιθυμείτε να το δημοσιεύσετε εκεί.

Για να προσθέσετε μια ιστορία στο Faceboοk Stories, θα πρέπει απλώς να πατήσετε στο εικονίδιο “Your Story” ή «η ιστορία σας» που υπάρχει στη γραμμή Stories που (θα) εμφανίζεται στην κορυφή του News Feed σας.

Κακά τα ψέματα, το Faceboοk Stories θα μπορούσε να ενοχλήσει κάποιους χρήστες, καθώς θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπετε στην κορυφή του News Feed σας, είτε το θέλετε είτε όχι.

Το Faceboοk πρόσθεσε επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται, Direct. Το εργαλείο θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται μεμονωμένες εικόνες ή βίντεο με τους φίλους τους, και τα οποία θα μπορούν να εμφανίζονται μόνο μία φορά.

Στη συνέχεια, η εικόνα ή το βίντεο θα διαγραφεί. Περιττό να πούμε ότι το χαρακτηριστικό Direct του Faceboοk είναι παρόμοιο με αυτό του Snapchat, αφού κάνει ουσιαστικά το ίδιο πράγμα και μάλιστα έχει περίπου το ίδιο UI.

Εκτός από αυτό, το Faceboοk επανασχεδίασε πλήρως την κάμερα και πρόσθεσε πολλά effects, όπως masks, frames και interactive effects. facebook

Το Facebook δήλωσε επίσης, ότι θα προσθέσει νέα δημιουργικά εφέ στην κάμερα κατά τους επόμενους μήνες. Τα νέα χαρακτηριστικά έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν για τους χρήστες της εφαρμογής Faceboοk στο Android και στο iOS, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ενημέρωση του Messenger app του με ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *