ΑρχικήinetΗ Google απαγορεύει την μεταπώληση και τον δανεισμό των Google Glass

Η Google απαγορεύει την μεταπώληση και τον δανεισμό των Google Glass

Γνωρίζουμε ότι η Google πρόσφατα πούλησε την πρώτη παρτίδα των Google Glass, και υποψιαζόμαστε ότι κάποιοι μπορεί να έχουν την ελπίδα να το μεταπωλήσουν στο eBay για πολύ περισσότερα χρήματα.

Υπήρχε ήδη μία προσπάθεια μεταπώλησης της συσκευής που κοστίζει 1300 με 1500 ευρώ, στο eBay. Ο μεταπωλητής είδε με έκπληξη το ποσό να φτάνει με τον πλειστηριασμό στα 70000 ευρώ, πριν οι διαχειριστές του site κατεβάσουν την ανάρτηση του μπλοκάροντας την αγοραπωλησία.

Για να εξασφαλίσει λοιπόν η Google ότι δεν θα παρατηρηθούν άλλα παρόμοια περιστατικά απειλεί με remote απενεργοποίηση της συσκευής.

Σύμφωνα με τους όρους του κατασκευαστή, οι αγοραστές δεν μπορούν να μεταβιβάσουν την κυριότητα.

Google-Glass

 

 

 

 

 

 

 


[quote]
Δεν έχετε δικαίωμα μεταπώλησης, δανεισμού, ή μεταφοράς, της συσκευής σας σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Αν θελήσετε να την πουλήσετε, να την δανείσετε, να την μεταφέρετε, ή να δώσετε τη συσκευή σας σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο χωρίς την άδεια της Google, η Google διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιήσει τη συσκευή και ούτε εσείς ούτε το μη εξουσιοδοτημένο άτομο θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει και δεν θα δικαιούστε οποιαδήποτε επιστροφή, υποστήριξη, ή εγγύηση του προϊόντος. [/quote]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS