ΑρχικήinetH ταινία iSteve του Funny Or Die θα είναι μια αστεία, ανακριβής...

H ταινία iSteve του Funny Or Die θα είναι μια αστεία, ανακριβής βιογραφία του Steve Jobs

istevejustinlong

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Funny Or Die κυκλοφόρησε trailer για την επερχόμενη κωμωδία σχετικά με τον Steve Jobs, iSteve. Με πρωταγωνιστή των Justin Long, έπαιζε στις διαφημίσεις της Apple, Mac vs PC, η ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της την επερχόμενη Δευτέρα στις 15 Απριλίου.

Το Co.Create αποφάσισε να μάθει λίγα περισσότερα για τη ταινία, γιαυτό πήγε στα παρασκήνια και βρήκε τον Ryan Perez, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, και μίλησαν το project iSteve.

Παράθεση:

Ο σκοπός ήταν να είναι η πρώτη ταινία για τον Steve Jobs γιαυτό ο χρόνος ήταν περιορισμένος και το budget πολύ μικρο. Η ταινία γράφτηκε σε πέντε ημέρες χρησιμοποιώντας μόνο πληροφορίες από το wikipedia και από διάφορες συνεντεύξεις, ενώ ο Perez αστειεύτηκε λέγοντας πως δεν είχαν λεφτά ούτε για να αγοράσουν την επίσημη βιογραφία του Jobs από τον Walter Isaacson. Τα γυρίσματα πήραν άλλες πέντε μέρες ενώ η επεξεργασία έγινε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Συνολικά, η διαδικασία από μια ιδέα σε 80 λεπτά ταινία πήρε περίπου 8 εβδομάδες.

Τον Steve Wozniak θα τον υποδυθεί ο Jorge Garcia, έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά Lost, ενώ τον Bill και την Melinda Gates θα τους υποδυθούν οι James Urbaniak και Michaela Watkins.

Η αλήθεια είναι πως, σε αντίθεση με τη ταινία του Asthon Kutcher, περιμένουμε πως και πως τη Δευτέρα για να δούμε το iSteve, το οποίο μπορεί να είναι πολύ χαμηλότερου budget αλλά μάλλον θα αξίζει περισσότερο.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS