ΑρχικήinetΛηστές εισβάλουν σε Apple Store στο Vancouver χρησιμοποιώντας σπρέι για αρκούδες

Ληστές εισβάλουν σε Apple Store στο Vancouver χρησιμοποιώντας σπρέι για αρκούδες

bear_smith83

Οι ληστείες σε Apple Store τείνουν να πάρουν μεγάλες διαστάσεις μιας και σχεδόν κάθε 2 μήνες έχουμε και ένα περιστατικό ανά τον κόσμο. Αυτή την φορά είχαμε το πιο περίεργο αλλά και το πιο επικίνδυνο περιστατικό μέχρι σήμερα.

Το Apple Store στο Vancouver του Καναδά έπεσε θύμα ληστείας με τους 3 κακοποιούς να εισβάλουν μέσα να πλησιάζουν το Genius Bar και να ψεκάζουν τον κόσμο και το προσωπικό με σπρέι για αρκούδες δημιουργώντας μια αποπνικτική και επικίνδυνη ατμόσφαιρα για αυτούς που το εισέπνευσαν.

Όλα έγιναν στις 7 το απόγευμα ενώ στο κατάστημα υπήρχαν συνολικά 40 άτομα τα οποία ακόμη δεν έχουν συνέλθει από το χημικό που είναι αρκετά επικίνδυνο. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το εντοπισμό των ληστών που έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο ζωές ανθρώπων αυτή τη φορά.

About 40 people were in the store at the Oakridge Mall around 7 p.m. when three men burst in and discharged the spray before making off with an unknown quantity of Apple devices, CTV reports.

Police were unable to track down the suspects but did find some of the stolen items discarded by the thieves on their way out.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS