ΑρχικήinetH Samsung ετοιμάζεται να απαντήσει στο iPad mini με το Galaxy Note...

H Samsung ετοιμάζεται να απαντήσει στο iPad mini με το Galaxy Note 8.0 [Φήμη]

galaxy-note

Η Samsung απ” ότι φαίνεται ετοιμάζει την απάντηση στο iPad mini και ακούει στο όνομα, Galaxy Note 8.0, μια μικρότερη έκδοση του Galaxy Note 10.1 η οποία αναμένεται να έχει πολύ «επιθετική» τιμή. Εκτός από την 8-ιντσών οθόνη, η συσκευή θα έχει κάμερα 5-megapixel στο πίσω της μέρος, 1,3-megapixel κάμερα στο μπροστινό και φυσικά της γραφίδα S Pen της Samsung.

Σύμφωνα με το SamMobile, θα υπάρχουν δυο διαφορετικές εκδόσεις του Galaxy Note 8.0. Η μια έχει αριθμό μοντέλου GT-N5100 και θα υποστηρίζει WiFi και 3G ενώ η άλλη έχει αριθμό μοντέλου GT-N5110 θα υποστηρίζει μόνο WiFi. Εκτός από την διαφορά τους στο 3G όλα τα υπόλοιπα και στα δυο μοντέλα θα είναι το ίδιο.

Η ανάλυση της οθόνης θα είναι 1280 x 800, θα έχει 2GB RAM ο αποθηκευτικός χώρος θα έρχεται σε δυο εκδόσεις, 16 και 32GB, ενώ θα έχει και ενσωματωμένη υποδοχή για microSD κάρτα. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, θα υποστηρίζει Bluetooth 4, USB 2.0 και GPS ενώ η μπαταριά του θα είναι 4.600mAh.

Δείτε τον κομήτη 13P/Olbers στον νυχτερινό ουρανό

SecNewsTV99 minutes ago

Σούπερ μάρκετ εισάγει AI για να ελέγχει χαμόγελα υπαλλήλων

SecNewsTV5 hours ago

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά υποδεικνύουν ότι το Galaxy Note 8.0 δεν είναι κάποιο high-end tablet, ωστόσο δεν χρειάζεται να είναι μιας και ο σκοπός του απ΄ότι φαίνεται είναι να έρθει κόντρα με το iPad mini. Και αν έχει και τη σωστή τιμή, τότε η Apple θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS