ΑρχικήinetH Apple βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας για...

H Apple βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας για το φθηνότερο iPhone, το οποίο θα κοστίζει $99 [Φήμη]

274526-apple-iphone-5-to-feature-bigger-screen-production-to-begin-in-june-fo

Οι φήμες για ένα φθηνότερο iPhone ξεκίνησαν για τα καλά αυτή την εβδομάδα, με πρώτο το Wall Street Journal να αναφέρει την Τρίτη ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη πριν το τέλος του 2013. Σήμερα, το Bloomberg επιβεβαιώνει αυτή τη φήμη , λέγοντας ότι σύμφωνα με τις πηγές του η Apple βρίσκεται σε συζήτηση για την καινούργια συσκευή με τουλάχιστον έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ, ενώ ισχυρίζονται ότι θα κοστίζει μεταξύ 99 και 149 δολάρια όταν κυκλοφορήσει.

Όπως το Journal και το Digitimes, έτσι και το Bloomberg αναφέρει ότι το «οικονομικότερο» αυτό iPhone θα κυκλοφορήσει φέτος. Η Apple κάνοντας αυτή τη κίνηση, θέλει να προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές σε χώρες που είναι οικονομικά ασθενής, ωστόσο θα την κυκλοφορήσει σε όλο το κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παράθεση από Bloomberg:

Η Apple θα κοστολογήσει τη συσκευή μεταξύ 99 και 149 δολάρια, ενώ θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2013. Επιπλέον, η εταιρεία έχει ήδη μιλήσει για τα σχέδια της σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους κινητής τηλεφωνίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αρκετοί πιστεύουν ότι ένα πιο οικονομικό iPhone θα δώσει μεγάλη ώθηση στην Apple ώστε να πολεμήσει ευκολότερα τους αντιπάλους της, όπως την Samsung, οι οποίοι έχουν αρκετές Android συσκευές σε πολύ χαμηλές τιμές. Η Samsung λόγο των συσκευών αυτών έχει αρκετά πιο μεγάλο μερίδιο στην αγορά απ” ότι η Apple και πολλοί πιστεύουν πως αν δεν κινηθεί γρήγορα η εταιρεία του Cupertino, τότε η Samsung θα το αυξήσει ακόμα περισσότερο.

Από την άλλη όμως, ένα φθηνότερο iPhone θα είναι μια τεράστια αλλαγή στην στρατηγική της Apple, μια εταιρεία που το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να προσφέρει το καλύτερο, όσο και αν αυτό κοστίζει. Όλες της οι συσκευές έχουν εξαιρετικής ποιότητας υλικά και φημίζονται για αυτό, ωστόσο για να δημιουργηθεί ένα φθηνότερο iPhone, η ποιότητα των υλικών πρέπει να πέσει.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS