ΑρχικήinetCES 2013: Προβάλετε 3D περιεχόμενο από το iPhone σας χρησιμοποιώντας αυτή τη...

CES 2013: Προβάλετε 3D περιεχόμενο από το iPhone σας χρησιμοποιώντας αυτή τη φθηνή προστασία οθόνης

3d-iphone-cases

Οι πιθανότητες να φτιάξει η Apple ένα iPhone με 3D οθόνη είναι ελάχιστες. O Jony Ive δεν πρόκειται να το επιτρέψει. Επειδή όμως η εταιρεία του Cupertino δεν έχει σκοπό να αγκαλιάσει το 3D δεν σημαίνει ότι εσείς δεν μπορείτε να δείτε 3D βίντεο στο iPhone σας.

Και κάπου εδώ έρχεται η Nanoveu με την έξυπνη προστασία οθόνης η οποία επιτρέπει στο iPhone την προβολή 3D εικόνων πολύ φθηνά, χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή.

Το όλο πράγμα δουλεύει χρησιμοποιώντας νανοτεχνολογία η οποία δημιουργεί μικρά πρίσματα σε λεπτό πλαστικό το οποίο αγκαλιάζει την οθόνη του iPhone σας όπως μια κανονική προστασία οθόνης. Οι φακοί στέλνουν ελαφρός διαφορετικές εικόνες στο αριστερό και στο δεξί μάτι σας, δημιουργώντας μια 3D εμπειρία η οποία δεν χρειάζεται γυαλιά για να δουλέψει.

Με το που κολλήσετε την προστασία οθόνης στο iPhone είστε έτοιμοι να δείτε οποιοδήποτε 3D βίντεο. Το iOS δεν θα είναι σε 3D ωστόσο μπορείτε να προσθέσετε 3D ταινίες στην βιβλιοθήκη σας και να τις δείτε από την συσκευή σας. Και αν το βίντεο δεν 3D, τότε η προστατευτική ζελατίνα κάνει την δουλειά της και κρατάει την συσκευή ασφαλής από τις φθορές.

Η προστατευτική οθόνη αναμένετε να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Μάρτιο και θα κοστίζει 20 δολάρια.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS