ΑρχικήinetΠως ο Bill Gates «κατέστρεψε» τα Χριστούγεννα των παιδιών του

Πως ο Bill Gates «κατέστρεψε» τα Χριστούγεννα των παιδιών του

christmas-iphone-ipad

Ορίστε ένα τρόπος για να ξεκινήσετε μια σίγουρη επανάσταση τα Χριστούγεννα. Δώστε στα παιδιά σας Microsoft Surface tablet αντί για iPad και MacBook που ζήτησαν.

Ποιος θα το έκανε αυτό; O ιδρυτής της Microsoft Bill Gates, προφανώς. Έδωσε στις δυο κόρες του και στο ένα του γιο προϊόντα της Microsoft για τα Χριστούγεννα, αντί για προϊόντα της Apple που ζήτησαν.

Η «επανάσταση» αναφέρθηκε από την Melinda Gates, η οποία σε συνέντευξη της στο Radio 4 της Αγγλίας σχετικά με το πρωινό των Χριστουγέννων είπε τα εξής:

Όταν ρωτήθηκε για το εάν οι δυο κόρες τους και ο γιος τους ζήτησαν ένα iPad απάντησε «Φυσικά και ζήτησαν. «

«Ωστόσο, πήραν τεχνολογία Windows, « συνέχισε.

«O πλούτος της οικογένειας μας ήρθε από την Microsoft, γιατί να υποστηρίξουμε κάποιον ανταγωνιστή; «

Η απάντηση είναι απλή. Γιατί είναι Χριστούγεννα, και στα Χριστούγεννα συνήθως παίρνεις σε κάποιον αυτό που θέλει εκείνος και όχι αυτό που θέλει ο εγωισμός σου. Δεν είναι καθόλου λογική η κίνηση του Bill Gates. Ενός ατόμου που είναι ένας από τους μεγαλύτερους φιλάνθρωπους στην Γη και δεν μπορεί να καταλάβει το τι πραγματικά θέλουν τα παιδιά του.

Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν λέμε ότι τα προϊόντα της Microsoft είναι χάλια δώρο. Το να σας δωρίσει κάποιος κάτι τέτοιο, δεν είναι καθόλου κακή κίνηση, ειδικά αν έχει σκεφτεί ότι το χρειάζεστε. Ωστόσο είναι πολύ λάθος αν έχετε ζητήσει συγκεκριμένα για κάτι, όπως το iPad, διότι δωρίζετε κάτι που πιστεύετε εσείς ότι είναι καλύτερο για τον άλλον, και όχι αυτό που πραγματικά θέλει.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS