ΑρχικήinetΧαζή φήμη θέλει το iPhone 5S να έρχεται σε πολλαπλά χρώματα και...

Χαζή φήμη θέλει το iPhone 5S να έρχεται σε πολλαπλά χρώματα και πολλαπλά μεγέθη οθονών

colors-iphone-5

Ο Brian White, της Topeka Capital Market, δεν είχε και πολύ επιτυχημένες προβλέψεις το τελευταίο χρόνο, λέγοντας πρώτα ότι η μετοχή της Apple θα έφτανε στο $1.001 μέχρι τέλος της χρονιάς, ενώ ισχυρίστηκε επίσης ότι η Sharp θα προμηθεύσει με οθόνες την Apple για μια HDTV το 2012.

Για την ακρίβεια, ο White είναι λιγάκι «εκτός» πραγματικότητας. Γιαυτό και ότι διαβάσετε παρακάτω μην τα πάρετε τοις μετρητοίς.

Ο White τώρα, ισχυρίζεται ότι το iPhone 5S θα έρθει με πολλαπλά χρώματα και πολλαπλά μεγέθη οθονών. Σε σημείωμα του προς τους επενδύτες, ισχυρίστηκε ότι το καινούργιο iPhone θα βγει σε ροζ, κίτρινο, μπλε, άσπρο και μαύρο ενώ θα υπάρχουν δυο διαφορετικά μεγέθη οθονών, σύμφωνα με τις «πηγές» του.

Παράθεση από τα λεγόμενα του:

Ο έλεγχος μας, μας έδειξε ότι το επόμενο iPhone θα έχει περισσότερες επιλογές για τους καταναλωτές. Αυτό συνεπάγεται τόσο με επέκταση στην χρωματική ποικιλία όσο και με επέκταση στις επιλογές για το μέγεθος της οθόνης.

Η Apple αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί το iPhone 5 με 4″ οθόνη και το iPhone 4S με 3,5″ οθόνη. Ωστόσο, δεν υπάρχει ένα μοντέλο που να έχει περισσότερες επιλογές στην οθόνη, γιαυτό και πιστεύουμε ότι το επόμενο iPhone θα το προσφέρει αυτό.

Νομίζουμε ότι δεν θα πάρει κανένας στα σοβαρά την αναφορά του. Τα καινούργια χρώματα που ισχυρίζεται ο White ότι θα κάνουν την εμφάνιση τους είναι παρμένα από το Nokia Lumia, ενώ παράλληλα η Apple κάνει τα πάντα για μην έχουν πολλαπλές οθόνες τα iPhone. Ίσως η Apple να συνεχίσει με την διχρωμία και ίσως να προσθέσει κάτι extra, αλλά σίγουρα όχι αυτά που ισχυρίζεται ο White.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS