ΑρχικήinetΣτόχος ληστείας έγινε το Apple Store στο Παρίσι την Πρωτοχρονιά

Στόχος ληστείας έγινε το Apple Store στο Παρίσι την Πρωτοχρονιά

apple-store-paris

Σύμφωνα με το The Telegraph, το Apple Store στο Παρίσι της Γαλλίας, έγινε στόχος ληστείας την Πρωτοχρονιά και κλάπηκαν προϊόντα αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Παράθεση από The Telegraph:

Μασκοφόροι μπήκαν από την πίσω είσοδο στις 9 το βράδυ, τρεις ώρες μετά το κλείσιμο του καταστήματος την ώρα που έφευγε ο επιστάτης. Κατά την διάρκεια της επιχείρησής τους τον τραυμάτισαν ελαφρά, ενώ αντί να κλέψουν τα iPhone, iPad και Mac που βρίσκονταν πάνω στα τραπέζια, πήγαν κατευθείαν στην αποθήκη «σηκώνοντας» ένα μεγάλο κομμάτι της προμήθεια του καταστήματος. Κάποιοι από τους συνεργούς τους, τους περίμεναν σε ένα φορτηγάκι κοντά στο κατάστημα, στο οποίο και φόρτωσαν όλα τα κλοπιμαία ενώ ξέφυγαν επιτυχώς στις 9:40 μ.μ. Υπολογίζετε ότι περίπου τέσσερα με πέντε άτομα εμπλέκονται στην ληστεία.

Ο Christophe Crepin, της Γαλλικής αστυνομίας, είπε ότι είχαν οργανώσει το χτύπημα πολύ καλά. Οι μεγάλες λεωφόροι που υπήρχαν κοντά στο κατάστημα βοήθησαν τους δράστες να διαφύγουν εύκολα. Επιπρόσθετα η μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη είχε κινητοποιηθεί για να περιπολεί την Champs-Elysées (ο μεγαλύτερος και πιο πολυσύχναστος δρόμος της Γαλλίας), κάτι που οι ληστές γνώριζαν και εκμεταλλεύτηκαν πολύ καλά ώστε να κάνουν την κίνηση τους.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS