ΑρχικήHow ToCodinGame – Προγραμματίστε καλύτερα παίζοντας στον Browser σας

CodinGame – Προγραμματίστε καλύτερα παίζοντας στον Browser σας

Το CodinGame είναι μια διαδραστική ιστοσελίδα που σας επιτρέπει να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στον προγραμματισμό παίζοντας παιχνίδια. Θα πρέπει να εισάγετε τις σωστές εντολές για να νικήσετε τους εχθρούς και να κερδίσετε το παιχνίδι. Η ιστοσελίδα σας επιτρέπει να επιλέξετε την αγαπημένη σας γλώσσα προγραμματισμού μεταξύ πολλών επιλογών και να γίνετε καλύτεροι στον προγραμματισμό.

Μια ιστοσελίδα, που ονομάζεται CodinGame, σας βοηθά να βελτιώσετε τις προγραμματιστικές σας ικανότητες με παιχνίδια. Όλα συμβαίνουν μέσα σε ένα IDE ενός browser, όταν κάποιος προγραμματίζει και δοκιμάζει νέες ιδέες σε πραγματικό χρόνο. Κάποιος πρέπει να νικήσει τους εχθρούς εισάγοντας τις κατάλληλες εντολές στην κονσόλα.

CodinGame – Προγραμματίστε καλύτερα παίζοντας στον Browser σας

Τα ατομικά και multiplayer παιχνίδια προγραμματισμού στην ιστοσελίδα είναι «turn-based». Έτσι, κάθε φορά, το πρόγραμμα λαμβάνει νέες εισόδους και πρέπει να εξάγει το αποτέλεσμα.

Πριν από την πραγματική δράση όμως, θα πρέπει να επιλέξετε μια γλώσσα προγραμματισμού από ένα σύνολο γλωσσών. Μπορείτε να προχωρήσετε με μία γλώσσα που ήδη ξέρετε ή να μάθετε μια νέα γλώσσα με αυτή τη διασκεδαστική διαδικασία.

[su_box title=”Εδώ μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες γλώσσες:” style=”soft” box_color=”#f6f9f8″ title_color=”#2e8127″]C #, C ++, Java, Javascript, python3, Bash, C, Clojure, Dart, F #,

Go, Groovy, Haskell, Lua, Objective C, OCaml, Pascal, Perl,

PHP, Python, Ruby, Rust, Scala, Swift, VB.NET
[/su_box]

Αφού επιλέξετε μια γλώσσα προγραμματισμού, το πρώτο βήμα περιλαμβάνει να πείτε στο πρόγραμμά σας να πυροβολήσει τον πλησιέστερο εξωγήινο. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να αντιγράψετε/επικολλήσετε ένα κομμάτι κώδικα στο πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα (code editor).

Μετά από αυτό, το CodinGame θα προτρέπει να πατήσετε την Play Testcase επιλογή για να βεβαιωθεί ότι κάνετε σωστά την “δουλειά” σας. Απλώς ελέγξτε τον κώδικά σας πατώντας την Play All Testcases επιλογή. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε τον κώδικά σας σε δράση.

Μετά την εισαγωγή στα βασικά κομμάτια, τώρα είστε έτοιμοι να μάθετε, παίζοντας πιο προηγμένα παιχνίδια. Προχωρήστε και δοκιμάστε το CodinGames εδώ.

Σημείωση: Αυτός ο δικτυακός τόπος δεν έχει σχεδιαστεί για αρχάριους. Εάν έχετε, ωστόσο, βασικές προγραμματιστικές ικανότητες, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να γίνετε καλύτεροι στον προγραμματισμό.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS