ΑρχικήinetΔωρεάν τα ακουστικά Sony MDR-XB950BT για τους Ευρωπαίους

Δωρεάν τα ακουστικά Sony MDR-XB950BT για τους Ευρωπαίους

Η Sony αποκάλυψε τα δύο τελευταία smartphones της, το Xperia XZ και το Xperia X Compact, κατά τη διάρκεια του IFA 2016 και φαίνεται ότι οι προ-παραγγελίες στην Ευρώπη έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι πελάτες από την Ευρώπη θα είναι σε θέση να πάρουν και τα ακουστικά Sony MDR-XB950BT δωρεάν για κάθε προ-παραγγελία του Xperia XZ.

Τα ακουστικά MDR-XB950BT της Sony φέρουν την τιμή των £150 περίπου, αλλά οι πελάτες οι οποίοι έχουν ήδη προ-παραγγείλει το Xperia XZ θα είναι σε θέση να τα πάρουν δωρεάν. Η προώθηση, η οποία επισημάνθηκε αρχικά από το Xperia Blog, είναι διαθέσιμη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ιταλία, η Πολωνία και η Σουηδία.

Δωρεάν τα ακουστικά Sony MDR-XB950BT για τους Ευρωπαίους

Ωστόσο, η προσφορά αυτή συνδέεται με έναν όρο – οι πελάτες από το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να δώσουν τις παραγγελίες τους μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, ενώ οι πελάτες από την υπόλοιπη Ευρώπη μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Η τιμή του τηλεφώνου ποικίλει ανάλογα τον εκάστοτε πωλητή λιανικής και τη χώρα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οπαδοί μπορούν να αγοράσουν το τηλέφωνο με £500 από τη Carphone Warehouse ή με £500 από το Clove. Το smartphone κοστολογείται περίπου στα $786 στην Ιταλία και στη Γερμανία, στα $822 στη Σουηδία και στα $772 στην Πολωνία.

Η Sony ανακοίνωσε ότι το Xperia XZ θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, Forest Blue, Mineral Black και Platinum .

Το smartphone έρχεται με μια οθόνη 1080p Full HD 5.2-ιντσών με 3GB μνήμη RAM και Snapdragon 820 επεξεργαστή. Επιπλέον, διαθέτει μια πίσω κάμερα 23MP με f/2.3 διάφραγμα και γρήγορη λήψη. Επιπλέον, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια φωτογραφική μηχανή 13 MP στο μπροστινό μέρος και με 64GB εσωτερική μνήμη.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας φτάνει τα 2,900mAh με Quick Charge και ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένο στο κουμπί Home. Η εσωτερική μνήμη μπορεί να επεκταθεί έως 256GB χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD.

mdr-xb950bt

Προφανώς, η Sony θα κάνει τα Xperia XZ και Xperia X Compact διαθέσιμα και στις ΗΠΑ, αλλά αυτές οι δύο παραλλαγές δεν θα διαθέτουν το scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS