ΑρχικήinetΔείτε πρώτοι τα Pixels της Google

Δείτε πρώτοι τα Pixels της Google

Δεν είναι μυστικό πια ότι η Google θα ανακοινώσει μερικά νέα gadgets την επόμενη εβδομάδα στην εκδήλωση hardware που θα πραγματοποιήσει στις 4 Οκτωβρίου.

Το VentureBeat επιβεβαίωσε σήμερα με μια εικόνα το επερχόμενο Google Pixel αλλά και ένα Google Pixel  XL.

Οι φήμες για το ότι η Google ετοιμάζει δύο νέα κινητά τηλέφωνα, με την κωδική ονομασία Sailfish και Marlin, κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Με τα νέα smartphones η εταιρεία αλλάζει την επωνυμία Nexus με το brand name Pixel και κατασκευαστή την HTC.Google

Το Google Pixel, η μικρότερη από τις δύο συσκευές, ή Sailfish σύμφωνα με την κωδική ονομασία  που δημοσιεύτηκε από το Android Police τον Ιούνιο, θα έχει μια οθόνη 1080p 5 ιντσών, quad-core 2.0GHz επεξεργαστή στα 64-bit, 4GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο, μια μπαταρία στα 2770 mAh, μια κάμερα πίσω στα 12MP, και μια 8MP μπροστά. google_pixel_narrow

Θα διαθέτει ένα top-mounted βύσμα ακουστικών,  scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος (à la Nexus 5Χ και Nexus 6P), και μια θύρα USB-C στο κάτω μέρος.

Το Google Pixel XL, θα διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά, εκτός από το ότι θα έχει μια οθόνη QHD 5,5 ιντσών, και μια μπαταρία στα 3450mAh, σύμφωνα με το Android Police.

Η τιμή του μικρότερου Google Pixel θα ξεκινάει από 649 δολάρια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS