ΑρχικήUpdatesΗ ενημερωμένη έκδοση του Office για το iOS

Η ενημερωμένη έκδοση του Office για το iOS

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση για τo Office productivity suite στο iOS, θέτοντας τα Word, Excel και PowerPoint στην έκδοση 1.25 στα iPhones και στα iPads.

Η νέα έκδοση φέρνει βελτιώσεις που είδαμε, για πρώτη φορά, στα τέλη Αυγούστου, οπότε αν ανήκετε στο είδος του χρήστη που θέλει να μαθαίνει συνέχεια τα νέα της Microsoft, αυτή η ενημέρωση ενδέχεται να μην είναι και τόσο συναρπαστική για εσάς.

Από την άλλη πλευρά, αν είστε νέοι στο Office του iOS, η έκδοση 1.25 φέρνει βελτιώσεις για τα Word, Excel και PowerPoint που τελειοποιεί τη γενική απόδοση στα iPhones και στα iPads, αλλά προσθέτει και νέες λειτουργίες σε αυτές τις συσκευές. Εκείνο που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ωστόσο, είναι ότι ορισμένα χαρακτηριστικά είναι αποκλειστικά για τα iPhones.

Η ενημερωμένη έκδοση του Office για το iOS

Πρώτα απ’ όλα, αυτή η νέα έκδοση φέρνει την υποστήριξη για τα Edmodo και Tencent για τα Word, Excel και PowerPoint, έτσι ώστε οι iOS χρήστες να μπορούν να αποθηκεύσουν τα έγγραφά τους σε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες.

Επιπλέον, οι χρήστες του iPhone θα πάρουν και ένα νέο χαρακτηριστικό για το PowerPoint, που βελτιώνει τη συμπεριφορά του δείκτη λέιζερ.

Κλείνοντας αξίζει να σημειώσουμε, ότι το Word ενημερώνεται με την υποστήριξη του Smart Lookup, ένα νέο χαρακτηριστικό που είναι διαθέσιμο και στην επιφάνεια εργασίας και το οποίο καθιστά εξαιρετικά εύκολη την εύρεση πληροφοριών, εικόνων και ορισμών από το διαδίκτυο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα μια λέξη ή φράση και να επιλέξετε το Smart Lookup. Αυτή η λειτουργία αφορά αποκλειστικά το iPhone.

Ακριβώς όπως και σε όλες τις άλλες ενημερώσεις και αυτή η νέα ενημέρωση αποστέλλεται μέσω του App Store, οπότε αν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Office, η νέα έκδοση θα πρέπει να εγκατασταθεί στη συσκευή σας αυτόματα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS