ΑρχικήinetΤα 5 takeaways από την εκδήλωση της Apple

Τα 5 takeaways από την εκδήλωση της Apple

Η Apple, στην εκδήλωση της στο Σαν Φρανσίσκο, ανακοίνωσε την σειρά Apple Watch 2 και το iPhone 7 και 7 Plus. Καθώς, λοιπόν, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα μουσικό φινάλε, εμείς με τη σειρά μας σας παραθέτουμε μια λίστα με τα μεγαλύτερα takeaways:

takeaways-%ce%b1pple

1. Το Super Mario έρχεται στο iPhone

Ναι, καλά ακούσατε, η εκδήλωση της Apple ξεκίνησε με τον φημισμένο σκηνοθέτη της Nintendo, Shigeru Miyamoto, ως τον πρώτο της επισκέπτη. Ο δημιουργός του Mario ανακοίνωσε τον πρώτο τίτλο σε κινητό του αγαπημένου σε όλους μας υδραυλικού: Super Mario Run.

Το παιχνίδι, που θα επιτρέπει στους παίκτες να ξανά ζήσουν αγαπημένες σκηνές με τον Mario σε κλασσικά επίπεδα χρησιμοποιώντας one-touch χειρισμούς, θα κυκλοφορήσει στις iOS συσκευές μέχρι τα Χριστούγεννα.

mario

2. Ένα αδιάβροχο Apple Watch

Η Apple, στο Σαν Φρανσίσκο αποκάλυψε τη νέα συσκευή της, με το όνομα Apple Watch Series 2, και υπόσχεται να είναι ανθεκτική στο νερό έως και τα 50 μέτρα.

Το Apple Watch Series 2 θα περιλαμβάνει ενσωματωμένη λειτουργία GPS και θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου με την τιμή να ξεκινά από τα 369$.

3. Δύο κάμερες για ένα iPhone

Το μεγαλύτερο iPhone 7 Plus διαθέτει δύο κάμερες των 12-megapixel: η μία έχει ένα ευρυγώνιο φακό και η άλλη έχει έναν τηλεφακό.

Το iPhone 7 Plus μπορεί να μεγεθύνει έως και 2 φορές με οπτικό ζουμ μεταξύ των δύο φακών και έως 10x με ψηφιακό ζουμ.

Οι χρήστες θα είναι σε θέση να βγάλουν φωτογραφίες, όπως και με τις DSLR κάμερες.

4. Προστασία από νερό και σκόνη

Για πρώτη φορά, τα νέα iPhones είναι IP67 αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη!

water-dust

5. Καλώς ήρθατε AirPods

Όπως συζητήθηκε εκτενώς, η αμφιλεγόμενη απομάκρυνση της 3.5mm υποδοχής ακουστικών από το νέο iPhone έγινε πραγματικότητα.

Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα λανσάρει ένα διαφορετικό είδους ακουστικών με το νέο τηλέφωνο: EarPods με έναν Lightning connector.

Πείτε, λοιπόν, αντίο στα παλιά σας ακουστικά και στο γνωστό μπέρδεμα των καλωδίων και καλωσορίστε τα AirPods!

airpods

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS