ΑρχικήinetΗ Apple φέρνει το Pokemon Go στο Apple Watch

Η Apple φέρνει το Pokemon Go στο Apple Watch

Η Apple ανακοίνωσε ότι, μαζί με τη Niantic, κατάφεραν να φέρουν το Pokemon Go στο Apple Watch και να κάνουν πραγματικότητα το “catch ‘em all” κατ’ ευθείαν από τον καρπό σας.

Η νέα εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι, ενώ θα “εστιάζετε σε κάτι που είναι σημαντικό για εσάς”, εξηγεί η ίδια η Niantic. Το Apple Watch έχει την δυνατότητα να εμφανίζει το πόσο θα πρέπει να περπατήσουν οι εκπαιδευτές για νέα αυγά, δίνοντας τη δυνατότητα με αυτή τη νέα συσκευή να ενημερώνεται ο χρήστης όταν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από κάποιο Pokemon.

Η Apple φέρνει το Pokemon Go στο Apple Watch

Επιπλέον, το ρολόι δείχνει τα PokeStops και ακόμη σας επιτρέπει να συλλέγετε στοιχεία απλά κάνοντας swip πάνω στην οθόνη.

“Με το Pokemon Go στο Apple Watch, δεν θα ξανά χάσετε Pokestop“, δηλώνει η Niantic.

Συνεχίστε να περπατάτε, μέχρις ότου εκκολαφθούν τα αυγά και η Apple Watch δραστηριότητά σας θα εμφανιστεί δείχνοντας τα αντικείμενα που έχετε συλλέξει στο Pokemon Go.

Η Niantic συνεχίζει λέγοντας ότι το νέο Pokemon Go θα βοηθήσει τους παίκτες να βγουν έξω και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους. Το Pokemon Go θα είναι διαθέσιμο λίγο πριν από το τέλος του έτους, όπως εγγυάται η εταιρεία, αλλά δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες διαθέσιμες.

Το Apple Watch γίνεται το πρώτο wearable που υποστηρίζει το Pokemon Go και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις του. Η Apple λέει ότι το ρολόι είναι ήδη η δεύτερη σε πωλήσεις μάρκα ρολογιών στον κόσμο, μετά από το Rolex και είναι το πρώτο σε πωλήσεις SmartWatch, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει σε πελάτες των ΗΠΑ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS