ΑρχικήHow ToΗ EmojiRequest προσθέτει λίγη δημοκρατία στη βιβλιοθήκη emoji σας

Η EmojiRequest προσθέτει λίγη δημοκρατία στη βιβλιοθήκη emoji σας

1005231747-oh-col-emoji

Ξέρετε τα emoji, αυτά τα μικρά αστεία συμβολάκια που αθώα μοιράζεστε με τους φίλους σας κάθε μέρα; Στην πραγματικότητα αποκρύπτουν μία ολοκληρωτική συνωμοσία!

Το μυστικό τρόπο που τα emoji μας αναθεωρούνται και επιλέγονται από το Unicode Consortium, μια μη κερδοσκοπική ομάδα που έχει συσταθεί για την τυποποίηση των συμβόλων σε απευθείας σύνδεση (με άλλα λόγια, πρότυπο Illuminati σας), είναι αντίθετο προς κάθε δημοκρατική αξία για τις οποίες οι ιδρυτές μητέρες και πατέρες μας πάλεψαν.

Είναι η σιδερένια γροθιά του Unicode που έχει κρατήσει τα “hang 10” Emoji μακριά από εσάς για τόσο πολύ καιρό. Θα πρέπει να σταματήσει πλέον να υπάρχει μια επιτροπή που θα αποφασίζει ποια emoji χρησιμοποιούνται και να μπορούν πλέον οι άνθρωποι να αποφασίζουν μόνοι τους. Θα ήταν προτιμότερο ο κάθε ένας μας να μπορεί να επιλέγει οποιοδήποτε σύμβολο επιθυμεί.

Σε μια μικρή αλλά σημαντική εξέλιξη, η EmojiRequest έχει δημιουργήσει έναν συμβιβασμό. Τώρα το κοινό μπορεί να ψηφίσει για τα gold bars emoji και σιγά-σιγά αλλά σταθερά να συρρεύσει στις πύλες της Unicode και διεκδικήσει αυτό που είναι δικαιωματικά δικό του. Η EmojiRequest, με δική της ομολογία, αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία σχέση με το Unicode, αλλά προφανώς σχεδιάζει να “δημιουργήσει καλοσχηματισμένες προτάσεις Emoji για τα δημοφιλέστερα από τα Emojis”.

Το να υποβληθεί νέα αίτηση στη Unicode είναι μια επιτηδευμένη πράξη, που μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ένα έτος για να ολοκληρωθεί. Η EmojiRequest δεν θα σας αφήσει να παρακάμψετε τη διαδικασία, αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει στην εκπλήρωση ενός από τους σημαντικότερους παράγοντες επιλογής της Unicode για νέα emoji – πόσο συχνά αυτό έχει ζητηθεί.

Έτσι το δικαίωμα για ελεύθερη επιλογή από τους ανθρώπους θα επιστρέψει, με ένα emoji τη φορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS