ΑρχικήinetH έξυπνη ζώνη της Samsung παρακολουθεί την περιφέρεια μέσης σας

H έξυπνη ζώνη της Samsung παρακολουθεί την περιφέρεια μέσης σας

samsungs-welt-ζώνη

Η νέα έξυπνη ζώνη της Samsung, η WELT, σχεδιάστηκε για να παρακολουθεί την περιφέρεια της μέσης σας.

Σκέφτεστε πολύ τις θερμίδες; Ή μήπως υπερκαταναλώνετε φαγητό; Εύχεστε να υπήρχε μια συσκευή που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να τρώτε τη σωστή ποσότητα; Τότε υπάρχουν καλά νέα για εσάς.

Νωρίτερα φέτος στην έκθεση CES, η Samsung είχε παρουσιαστεί μια έξυπνη ζώνη που ονομάζεται WELT, ως μέρος μιας σειράς πρωτοτύπων που δημιουργήθηκαν από το Creative Lab της, που πηγαίνει γύρω από τη μέση σας σαν μια κανονική ζώνη και παρακολουθεί το μέγεθος της μέσης σας, τον αριθμό των βημάτων που κάνετε, το χρόνο που κάθεστε και θα σας πει πότε πρέπει να σηκωθείτε και να περπατήσετε, πότε έχετε φάει πάρα πολύ. Χάρη σε ένα ενσωματωμένο βηματόμετρο και ένα μαγνητικό κούμπωμα που είναι τοποθετημένα στην πόρπη.

Η WELT περιέχει μια σειρά από αισθητήρες που συσκευάζονται στο πίσω μέρος της πόρπης και μια εξωτερική θύρα micro-USB για φόρτιση. Θα περιλαμβάνει επίσης Bluetooth, ένα επιταχυνσιόμετρο και μια μπαταρία 90mAh που προσφέρει έως και 20 μέρες ζωής μπαταρίας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να φορτίσετε τη ζώνη σας μόνο μία φορά το μήνα, το οποίο είναι το προφανές μειονέκτημα της συσκευής.

Η WELT θέλει να είναι ένας πραγματικός fitness tracker. Ένας ειδικός μαγνητικός αισθητήρας ενσωματωμένος στην πόρπη παρακολουθεί πόσο σφιχτά φοράτε τη ζώνη σας και σας επιτρέπει να γνωρίζετε αν παρατηρήσει οποιεσδήποτε αλλαγές, για παράδειγμα αν έχετε φάει πιο πολύ από το κανονικό. Αυτό επιτυγχάνεται με τη μέτρηση του μεγέθους της κοιλιάς σας πριν και μετά τα γεύματα. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το μέγεθος της μέσης σας μπορεί να αλλάξει μέσα σε μόλις 30 λεπτά πριν και μετά από ένα γεύμα. Το βηματόμετρο μπορεί να μετρήσει τα βήματα και τη δραστηριότητα σας και να υπολογίσει τις θερμίδες που καίγονται.

Το app της εταιρείας για Android ή iOS οργανώνει αυτόματα όλες αυτές τις πληροφορίες σε μία μόνο οθόνη ώστε να μπορείτε να τις καταλάβετε εύκολα. Θα δείτε γραφήματα με βάση τα ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία στοιχεία για να δείτε την πρόοδό σας. Ανάλογα με τον τύπο του σώματός σας, η εφαρμογή ρυθμίζει αυτόματα στόχους για την υγεία και γίνεται πιο εξειδικευμένη όσο περισσότερο τη χρησιμοποιείτε.

Η μοντέρνα και απλή WELT έρχεται σε μια ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και σχεδίων και είναι διαθέσιμοι για άνδρες και γυναίκες. Οι συσκευές αναμένεται να ξεκινήσουν να κυκλοφορούν τον Ιανουάριο του 2017.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS