ΑρχικήinetΤο καινούργιο app του Amazon για τα Windows 10

Το καινούργιο app του Amazon για τα Windows 10

Όπως ήδη γνωρίζετε το Amazon αφαίρεσε πρόσφατα το app του από τα Windows Phone και ενώ η εταιρεία δεν έχει πει τίποτα σχετικά με μια πιθανή ανάκαμψη για τα Windows 10, οι χρήστες που εκτελούν αυτή την έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τους υπολογιστές τους μπορούν να κατεβάσουν τώρα εάν αναθεωρημένο client. Το Amazon app δεν είναι διαθέσιμο δυστυχώς για τα κινητά.

Amazon
Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι η εφαρμογή είναι τόσο απλή που είναι δύσκολο να βρεθεί ένας λόγος για να τη χρησιμοποιήσει κάποιος, καθώς παρέχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με την έκδοση του web browser.

Η διαφορά όμως είναι ότι το πρόγραμμα Westminster που χρησιμοποιείτε, εξουσιοδοτεί τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές που εκμεταλλεύονται τα χαρακτηριστικά των Windows 10, όπως είναι τα live tiles και το Cortana.
Η μόνη διαθέσιμη επιλογή στην εφαρμογή είναι ότι σας επιτρέπει να αλλάξετε τη χώρα, ώστε να μπορείτε να ψωνίσετε από την τοπική έκδοση του Amazon, αλλά οι ρυθμίσεις του app τελειώνει εδώ.
Ωστόσο Η περιγραφή του app υπόσχεται πολλά περισσότερα:
«Η εφαρμογή του Amazon σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορα τις αγορές σας, τις αναζητήσεις σας, να συγκρίνετε τιμές, να διαβάστε κριτικές και να μοιραστείτε προϊόντα με φίλους χρησιμοποιώντας ένα απλό αλλά κομψό περιβάλλον. Ψωνίστε όπως ακριβώς κάνετε και στο διαδίκτυο. ”
Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι μόνο η αρχή και ότι όχι μόνο η εταιρεία θα διαθέσει πιο ενημερωμένες εκδόσεις για τους υπολογιστές, αλλά και ότι θα φέρει επίσης την εφαρμογή στα Windows Phones.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS