ΑρχικήinetΤο Pokémon Go smart sneaker σας επιτρέπει να παίξετε με τα πόδια...

Το Pokémon Go smart sneaker σας επιτρέπει να παίξετε με τα πόδια σας

2016%2F07%2F30%2F7c%2Fsddefault.01a7f-Pokémon

Αν νομίζατε ότι είχατε δει κάθε πιθανό αξεσουάρ που σχεδιάστηκε για το Pokémon Go, το δημοφιλές παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Διότι τώρα, σας παρουσιάζουμε: τα Pokémon Go-enabled πάνινα παπούτσια!

Η ιδέα, η οποία εξακολουθεί να είναι ακόμα μόνο μια ιδέα σε αυτή τη φάση, δημιουργήθηκε από την startup Vixole, μια εταιρεία η οποία εδρεύει στη Νέα Υόρκη και αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω στη δημιουργία των «έξυπνων παπουτσιών» με ενσωματωμένες οθόνες LED και αισθητήρες.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας Vixole, τα έξυπνα πάνινα παπούτσια περιγράφονται ως ελεγχόμενα από ένα app για κινητά, το οποίο θα σας επιτρέπει να ελέγχετε τις εικόνες που εμφανίζονται σε ένα πάνελ που θα βρίσκεται στο πίσω μέρος των παπουτσιών.

Επιπλέον, τα παπούτσια θα έχουν ενσωματωμένους αισθητήρες που θα παραδίδουν ειδοποιήσεις οι οποίες θα σχετίζονται με την τοποθεσία καθώς και άλλες λειτουργίες της εφαρμογής.

Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται επίσης ότι τα πάνινα παπούτσια θα είναι ανθεκτικά στο νερό και θα έχουν επίσης την ικανότητα να επαναφορτιστούν μέσω ενός ασύρματου σταθμού φόρτισης, ενώ μια και μόνο φόρτιση θα παρέχει οκτώ ώρες λειτουργίας.

Βάσει αυτών των χαρακτηριστικών, είναι εύκολο να δούμε πώς μια έκδοση Pokémon Go για αυτά τα παπούτσια θα μπορούσε να λειτουργήσει για να βοηθήσει ένα χρήστη να παίξει το παιχνίδι με πρωταγωνιστή τα πόδια του. Όμως όπως αναφέραμε και πιο πριν, η έκδοση που θα αφορά στο παιχνίδι είναι απλά μια έννοια σε αυτό το σημείο.

Η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει την πολύ πραγματική εκστρατεία της για την έκδοση των έξυπνων πάνινων παπουτσιών στην ιστοσελίδα Kickstarter, το Σεπτέμβριο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS