ΑρχικήHow To7 can’t miss- app: Zagat, Potterize, Kubic και ακόμα περισσότερα

7 can’t miss- app: Zagat, Potterize, Kubic και ακόμα περισσότερα

app-mobile-smartphone-ss-1920-800x450

Ακόμα μία εβδομάδα ξεκινάει με ολοκαίνουρια app που βρήκαμε για εσάς. Ελέγξτε την γκαλερί μας παρακάτω για να δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας.

GoldenHour.One

Για τους φωτογράφους, η “χρυσή ώρα” είναι η σύντομη περίοδος λίγο μετά την ανατολή και λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα, όταν το φως είναι ιδανικό για γυρίσματα. Το app GoldenHour παίρνει αυτή την ιδέα και τη μεταμορφώνει σε ένα χρήσιμο εργαλείο. Βάλτε την τοποθεσία σας και η εφαρμογή θα σας δείξει πού και πότε πρέπει να πάτε για να έχετε τις καλύτερα φωτισμένες φωτογραφίες. Παρέχει επίσης μια πρόγνωση καιρού για τις επόμενες ημέρες με βάση την προβλεπόμενη καιρικές συνθήκες, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε τα πλάνα με το καλύτερο φως.

Hook for iPhone

Το Hook for iPhone αναδημιουργεί την εμπειρία του DJ κατευθείαν στο iPhone σας. Η εφαρμογή έρχεται με δεκάδες πακέτα ήχου και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό mashups χρησιμοποιώντας ελέγχους τύπου DJ που είναι εκπληκτικά εύκολο στη χρήση.

Kubic

Το Kubic είναι το πιο περίπλοκο παιχνίδι παζλ που μπορείτε να σκεφτείτε. Οι παίκτες πρέπει να αναδημιουργήσουν τα σχέδια μπροστά τους (τα οποία είναι εμπνευσμένα από την τέχνη του M. C. Escher) χρησιμοποιώντας ένα σύνολο συγκεκριμένων κομματιών. Υπάρχουν 60 διαφορετικά επίπεδα – πολλά από τα οποία έχουν περισσότερες από μία λύσεις – που γρήγορα γίνετε όλο και πιο περίπλοκη.

Potterize

Το Potterize σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εικόνες GIF που μοιάζουν σαν να έχουν αρθεί κατ ‘ευθείαν από τις σελίδες του Χάρι Πότερ. Καταγράψτε clip τριών δευτερολέπτων και το app τα τοποθετεί σε μια εφημερίδα που μοιάζει με τις κινούμενο φωτογραφίες από τη σειρά. Μόλις καταγραφεί, μπορείτε να μοιραστείτε και να αποθηκεύσετε την εικόνα σε άλλες εφαρμογές.

Power Hover

Το Power Hover σας τοποθετεί σε ένα hoverboard το οποίο πλοηγείτε σε μια σειρά από επίπεδα, ενώ ολοκληρώνετε αποστολές κατά μήκος του δρόμου. Η μηχανική του παιχνιδιού είναι απλή αλλά η πλοκή του παιχνιδιού είναι εκπληκτικά περίπλοκη, κάνοντάς το πιο εθιστικό από όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Yik Yak

Το Yik Yak ανακοίνωσε μια ενημερωμένη έκδοση αυτή την εβδομάδα Ότι η εφαρμογή παρουσιάζει προφίλ, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να γνωρίσουν καλύτερα τους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλούν. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την πραγματική σας ταυτότητα – τα προφίλ δείχνουν μια τυχαία εικόνα από προεπιλογή – αλλά οι δημιουργοί της εφαρμογής λένε ότι τα νέα προφίλ θα βοηθούν καλύτερα τους χρήστες να επικοινωνούν με άλλους στην εφαρμογή.

Zagat

Η Zagat επανασχεδίασε το iOS app του (μια ενημερωμένη έκδοση του Android είναι επίσης στα σκαριά) αυτή την εβδομάδα με μια νέα εμφάνιση, που καθιστά ευκολότερο να αναζητήσετε εστιατόρια με βάζει την κουζίνα ή τη γειτονιά. Το app παρέχει τώρα επίσης εξατομικευμένες συστάσεις όλη την ημέρα με βάση την ώρα της ημέρας και την τοποθεσία σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS