ΑρχικήHow ToΛήγει η δυνατότητα της δωρεάν αναβάθμισης για τα Windows 10

Λήγει η δυνατότητα της δωρεάν αναβάθμισης για τα Windows 10

Η Microsoft εγκαινίασε τα Windows 10 ως μια δωρεάν αναβάθμιση για τους χρήστες των Windows 7 και 8,1, εφόσον κάνανε την αλλαγή το πρώτο χρόνο μετά τη δημόσια αποκάλυψη, τώρα η εταιρεία ετοιμάζεται να βάλει ένα τέλος σε αυτό το promo στις 29 Ιουλίου.
Οι χρήστες έχουν μόνο πέντε ημέρες για να κάνουν την αναβάθμιση σε Windows 10 χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν ούτε ένα λεπτό και κάθε εγκατάσταση μετά από αυτή την ημερομηνία θα απαιτεί την αγορά μιας πλήρης άδειας χρήσης για το λειτουργικό σύστημα.

Windows 10
Μπορείτε όμως να εκτελέσετε την αναβάθμιση σε Windows 10 και στη συνέχεια να επιστρέψετε σε ό,τι έκδοση των Windows χρησιμοποιείτε ήδη. Αν το κάνετε αυτό, η άδεια χρήσης των Windows 10 θα είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή σας και το λειτουργικό σύστημα θα εξακολουθεί να είναι δωρεάν ακόμα και αν το εγκαταστήσετε μετά τις 29 Ιουλίου, έτσι θα μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το υπάρχον λειτουργικό σας σύστημα χωρίς να ανησυχείτε για την προθεσμία.
Οι χρήστες των Windows 7 και 8.1 που δεν έχουν ολοκληρώσει την αναβάθμιση σε Windows 10 πριν το τέλος -που είναι την Παρασκευή- θα πρέπει να πληρώσουν την πλήρη τιμή για την άδεια, η οποία ξεκινά από 119,99 $ για τα Windows 10 Home στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Microsoft διατηρεί την ίδια τιμή για την αλλαγή από τα Windows 8 στα Windows 10 , αλλά ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία έδωσε στους χρήστες τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το λειτουργικό σύστημα από τη μια έκδοση των Windows σε μία άλλη δωρεάν .
Το τέλος της δωρεάν αναβάθμισης έρχεται σε μια στιγμή που η Redmond δουλεύει σκληρά για να φέρει την ενημερωμένη επετειακή έκδοση, η οποία θα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ενημέρωση για τα Windows.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS