ΑρχικήUpdatesΤο νέο λογισμικό της Nikon για την D500

Το νέο λογισμικό της Nikon για την D500

Χτες, η Nikon έβγαλε ένα νέο πακέτο λογισμικού που αναπτύχθηκε ειδικά για τη D500 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του μοντέλου, δηλαδή την έκδοση 1.02, η οποία αντιμετωπίζει κάποια λάθη που συναντώνται σε ορισμένες UHS-II SD κάρτες μνήμης.

Nikon
Δεδομένου ότι αυτό δεν είναι ένα λάθος που προκύπτει από την κάμερα, αλλά στις ίδιες τις κάρτες, η Nikon έχει αποφασίσει να εφαρμόσει μια λύση που ρυθμίζει τη μονάδα απεικόνισης στη λειτουργία UHS-I, αν μια κάρτα από την πλευρά της έχει κάποι σφάλμα παρουσιάζεται σε λειτουργία UHS-II.
Όταν έρθει η ώρα να επιστρέψετε στη λειτουργία UHS-II, μπορείτε να επανεκκινήσετε τη μονάδα D500, ή απλά να περιμένετε το χρονόμετρο αναμονής για να κάνετε επανεκκίνηση. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι τα σφάλματα ανάγνωσης από την πλευρά της κάρτας μπορεί ακόμα να συμβούν και μετά την ενημέρωση, απλά όχι τόσο συχνά.
Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα σας έχει ενοχλήσει στο παρελθόν και θέλετε να αναβαθμίσετε, ελέγξτε πρώτα το τρέχον firmware της φωτογραφικής μηχανής σας και βεβαιωθείτε ότι είτε δεν είναι νεότερη είτε δεν ταιριάζει με την παρούσα ενημέρωση, και στη συνέχεια αποθηκεύστε και εκτελέστε το διαθέσιμο για λήψη αρχείο.
Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι ο παραγωγός έχει παράσχει δύο αρχεία: ένα για την 32- και την 64-bit παραλλαγή των λειτουργικών συστημάτων των Windows Vista, 7, 8.1, και 10, και ένα άλλο που απευθύνετε στις πλατφόρμες Mac OS.
Τώρα, μεταφέρετε το αρχείο “D500_0102.bin” σε μια κάρτα μνήμης, τοποθετήστε την στην κάμερα, ενεργοποιήστε τη μονάδα απεικόνισης , και πηγαίνετε στο Setup Menu> Firmware Version, και ακολουθήστε τα βήματα για την εφαρμογή του νέου αρχείου.
Με αυτό κατά νου, κατεβάστε τη Nikon D500 Camera Firmware 1.02 πατώντας εδώ, εφαρμόστε το για να απαλλαγείτε από τα προβλήματα που σχετίζονται με την κάρτα μνήμης.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS