ΑρχικήHow To7 app που δεν πρέπει να χάσετε: Prisma, Folioscape και πολλά ακόμα

7 app που δεν πρέπει να χάσετε: Prisma, Folioscape και πολλά ακόμα

jysajx-app

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε μερικά από τα αγαπημένα μας νέα και ενημερωμένα app.

Η λίστα αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει ένα παιχνίδι που δοκιμάζει τις multi-tasking ικανότητες σας, μια εφαρμογή για τη δημιουργία animations και μια εφαρμογή που θα κάνει τις selfie σας να μοιάζουν με τέχνη. Πάμε να τα δούμε:

Crying Jordan Meme Maker

Το όνομα του app πραγματικά τα λέει όλα – το Crying Jordan Meme Maker σας επιτρέπει να τοποθετήστε το meme σε οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες σας. Τραβήξτε μια νέα φωτογραφία ή ανεβάστε μία από τη φωτογραφική μηχανή σας και η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα τα πρόσωπα στην εικόνα, ώστε να μπορείτε να τους προσθέσετε το αγαπημένο δακρύβρεχτο πρόσωπο του Διαδικτύου.

Disney LOL

Σκεφτείτε το app Disney LOL σαν ένα είδος PG, με θέμα την Disney, έκδοση του Imgur. Η εφαρμογή παίρνει τους αγαπημένους χαρακτήρες της Disney, Pixar και άλλους και τους δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε memes, GIFs, βίντεο και άλλα αστεία στιγμιότυπα.

FolioScape

Το Folioscape είναι ένα app σχεδίασης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια από τα doodles σας. Σκιαγραφείτε καρέ-καρέ τη δημιουργία σας και το Folioscape σας επιτρέπει να επιλέξετε την ταχύτητα animation και να επεξεργαστείτε εύκολα κάθε κομμάτι. Η εφαρμογή έχει επίσης ενσωματωμένα κοινωνικά χαρακτηριστικά, ώστε να μπορείτε να δείτε τι κάνουν και οι άλλοι για να εμπνευστείτε περισσότερο.

Landed

Το Landed είναι μια εύχρηστη εφαρμογή αναφοράς για τις ουσιώδεις λεπτομέρειες που μπορεί να χρειαστείτε όταν πάτε πρώτη φορά σε μια νέα πόλη. Δίνει συστάσεις για πράγματα όπως την πιο αποτελεσματική μεταφορά στο αεροδρόμιο και πώς να πάρετε δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Θα σας δώσει ακόμα μερικές φράσεις επιβίωσης στην τοπική γλώσσα, αν καταλήξετε σε μια νέα χώρα.

Mindvision

Το Mindvision θα θέσει τις multi-gaming δεξιότητές σας υπο δοκιμή. Αποτελείται από έξι διαφορετικά minigames, ξεκινώντας με ένα απλό παιχνίδι και στη συνέχεια προσθέτει σιγά-σιγά ένα ακόμη και το κάνει πιο — δύσκολο να αντέξετε στο παιχνίδι για όσο το δυνατόν περισσότερο..

Prisma

Αν λαχταρούσατε μία νέα εμφάνιση για τις φωτογραφίες σας, τότε αξίζει να δοκιμάσετε το Prisma. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί φίλτρα εμπνευσμένα από δεκάδες διάσημους καλλιτέχνες για να μετατρέψει τις φωτογραφίες σας σε εικόνες που μοιάζουν περισσότερο με έργα τέχνης.

Super Stickman Golf 3

Η τελευταία έκδοση της σειράς Super Stickman Golf είναι εδώ και φέρνει 20 νέα δύσκολα επίπεδα. Όπως και με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, θα πρέπει να παίξετε γκολφ μέσα από μια σειρά όλο και πιο δύσκολων επιπέδων παίρνοντας μπόνους και ξεκλειδώνοντας νέα επιτεύγματα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS