ΑρχικήinetΗ εφαρμογή Prisma σύντομα και στα Windows Phone

Η εφαρμογή Prisma σύντομα και στα Windows Phone

Το Prisma είναι μια εφαρμογή που έχει καταγράψει εκατομμύρια downloads στο iOS τις τελευταίες εβδομάδες, προσφέροντας τη δυνατότητα για την δημιουργία εκπληκτικών έργων τέχνης από μόνο μια κανονική φωτογραφία που τραβήχτηκε με ένα iPhone, χρησιμοποιώντας στυλ βασισμένα στον Βαν Γκογκ, τον Πικάσο και άλλων διάσημων ζωγράφων.

Prisma

Η εφαρμογή, ωστόσο, είναι διαθέσιμη μόνο για iOS μέχρι στιγμής, αλλά δεν θα αργήσει να είναι διαθέσιμη και σε μια άλλη πλατφόρμα. Και όχι, δεν θα το Android όπως το 99,99 % των ανθρώπων θα περίμενε, αλλά θα είναι το Windows Phone.

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστάλθηκε από την ομάδα ανάπτυξης ως απάντηση σε ένα χρήστη που ζήτησε η εφαρμογή να μεταφερθεί και στα τηλέφωνα των Windows, επιβεβαιώνει ότι το Prisma αναμένεται να ξεκινήσει στην πλατφόρμα της Microsoft το συντομότερο αυτό το μήνα, και όλα δείχνουν ότι θα είναι μια παγκόσμια εφαρμογή.

Το πιο πιθανό είναι ότι η εφαρμογή θα πρέπει να μεταφερθεί στα Windows 10, χρησιμοποιώντας το Project Islandwood της Microsoft, το οποίο περιλαμβάνει μια γέφυρα και τις απαραίτητες λύσεις για να δημιουργήσει παγκόσμιες εφαρμογές για τις πλατφόρμες των Windows χρησιμοποιώντας το αρχικό iOS κώδικα της εφαρμογής.

Υπήρξαν περιπτώσεις, ωστόσο, όταν τα εν λόγω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν αποδειχθεί ότι είναι η αιτία για τη διάδοση ανακριβών πληροφοριών, οπότε προς το παρόν τουλάχιστον ας μην έχουμε τις ελπίδες μας πάρα πολύ ψηλά, ακόμα και ανα είναι δύσκολο αυτή τη φορά, με δεδομένο το γεγονός ότι το Prisma είναι πραγματικά ένα συναρπαστικό app στο iOS , και δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν ούτε για τα Android τηλέφωνα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS