ΑρχικήinetH έξυπνη οδοντόβουρτσα της Philips κάνει το μπάνιο σας να κουδουνίζει

H έξυπνη οδοντόβουρτσα της Philips κάνει το μπάνιο σας να κουδουνίζει

sonicare5-οδοντόβουρτσα

Η Philips ανακοίνωσε μια νέα ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που ονομάζεται FlexCare Platinum Connected, η οποία συνδέεται με το smartphone σας.

Είναι μια έξυπνη οδοντόβουρτσα που ισχυρίζεται ότι θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι βουρτσίζετε τα δόντια σας όσο καλύτερα μπορείτε. Η οδοντόβουρτσα, που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, είναι μια από πολλές έξυπνες οδοντόβουρτσες που έχουν βγει ή έχουν ανακοινωθεί κατά τα τελευταία δύο χρόνια. Οι περισσότερες από αυτές έχουν παρόμοιους στόχους. Η FlexCare μπορεί να υπερηφανεύεται για κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως θα ήταν αναμενόμενο δεδομένης της τιμής της που είναι στα $ 200.

Η οδοντόβουρτσα συνδέεται με ένα smartphone app μέσω Bluetooth και χρησιμοποιεί διαφορετικούς αισθητήρες για να σας πει πόσο καλά βουρτσίζετε τα δόντια σας, έτσι είναι σαν μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με ενσωματωμένο σύστημα καθοδήγησης. Αν αυτό σας φαίνεται υπερβολικό για μια οδοντόβουρτσα, η American Dental Association πιθανότατα δεν θα διαφωνήσει μαζί σας.

“Και οι χειροκίνητες αλλά και οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες μπορούν να καθαρίσουν αποτελεσματικά και διεξοδικά τα δόντια σας,” λέει η ADA στην ιστοσελίδα της. Στην πραγματικότητα, στον κατάλογο των συνιστώμενων οδοντόβουρτσων, η ADA δεν αναφέρει καμία “powered”.

Η FlexCare μοιάζει με τις περισσότερες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Έχει κεφαλές που αλλάζουν και τρία διαφορετικά επίπεδα δόνησης. Η FlexCare έχει έναν αισθητήρα θέσης που μπορεί να καθορίσει ποιο σημείο του στόματός σας βουρτσίζετε και πόση ώρα. Τα σημεία αναφέρονται σε περίπου 5 με 6 δόντια. Καθώς βουρτσίζετε, το app σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε έχετε ασχοληθεί αρκετά με μια περιοχή του στόματός σας Επίσης αισθάνεται πόση πίεση ασκείτε και πόσο τρίβετε και θα σας επιστήσει την προσοχή αν το παρακάνετε.

Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε συγκεκριμένα στοιχεία για τα δόντια σας, όπως αν έχετε υποχώρηση ούλων σε κάποιο σημείο. Σε αυτή την περίπτωση, η εφαρμογή θα προσαρμοστεί για να σας πει να χρησιμοποιήσετε λιγότερη πίεση σε εκείνη την περιοχή του στόματός σας. Η εφαρμογή θα σας ρωτήσει επίσης αν χρησιμοποιήσατε οδοντικό νήμα

Η οδοντόβουρτσα θέλει να προάγει την υγεία των δοντιών, δίνοντάς σας σημεία ως κίνητρο για να αποκτήσετε καλές συνήθειες, αν και προς το παρόν τα σημεία δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οτιδήποτε.

Σε σύγκριση με άλλες έξυπνες βούρτσες, η FlexCare είναι η ακριβότερη, εκτός από την combo οδοντόβουρτσα / κάμερα PROPHIX των $ 400 . Η πιο κοντινή της είναι η SmartSeries Oral-B, η οποία κοστίζει περίπου $ 100, αλλά δεν προσφέρει το ευρύ φάσμα των αισθητήρων της FlexCare.

Ακριβώς επειδή η FlexCare είναι h οδοντόβουρτσα με τα περισσότερα διαθέσιμα χαρακτηριστικά δεν σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη διαθέσιμη ή αναγκαία για τη διατήρηση της καλής στοματικής υγείας. Επίσης η τιμή της είναι απαγορευτική για πολλούς ανθρώπους οι οποίοι θα προτιμήσουν μια πιο απλή και οικονομική οδοντόβουρτσα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS