ΑρχικήHow ToΑυτός ο hacker κατάφερε να τρέξει Android OS σε iPhone! Δείτε πως!

Αυτός ο hacker κατάφερε να τρέξει Android OS σε iPhone! Δείτε πως!

Αυτός ο hacker κατάφερε να τρέξει Android OS σε iPhone! Δείτε πως!
Αυτός ο hacker κατάφερε να τρέξει Android OS σε iPhone! Δείτε πως!

Θυμάστε τον developer που εγκατέστησε Windows 95 σε Apple Watch? Ε λοιπόν επέστρεψε δριμύτερος με μια νέα έκπληξη και μας δείχνει αυτή τη φορά πως ένα iPhone μπορεί να τρέξει Android. Ανυπομονείτε να δείτε πως;

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103721/hacked-apple-watch-pou-trexei-windows-95/” target=”blank” style=”soft” background=”#f7b8d8″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε σχετικά: Hacked Apple Watch που τρέχει Windows 95![/su_button]

O developer Nick Lee χρησιμοποίησε τα εξαιρετικά DIY skills του για να μας καταπλήξει ακόμα μια φορά! Κατάφερε να τρέξει Android σε  iPhone χρησιμοποιώντας την ειδική 3D-printed smartphone θήκη του.

Ιδιαίτερα κουρασμένος από την αιώνια διαμάχη των χρηστών ανά τον κόσμο “Android vs iOS”, o  Lee ξόδεψε περίπου 45 ώρες για να χτίσει μια θήκη για iPhone, η οποία του επιτρέπει να τρέξει Android στο iPhone. Κλωνοποιώντας το Android Open Source Project (AOSP), ο Lee δημιούργησε ένα customized Android Marshmallow version.

Με αυτή την εκπληκτική θήκη για iPhone, ο χρήστης μπορεί να έχει το κινητό του κανονικά με iOS και όποτε το επιθυμεί με ένα μόνο κλικ μπορεί να γυρίσει σε Android. Με ένα απλό κλικ!

Μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο:

[su_youtube url=”https://youtu.be/a1ivaxlbpmw” width=”640″ height=”380″]https://youtu.be/a1ivaxlbpmw[/su_youtube]
The initial design of the case was pretty bulky. After more work, he managed to slim it down and make a case that wasn’t much larger than a smartphone battery case.

Στη θήκη του Lee υπάρχουν επίσης ports για USB, HDMI, και για SD card. Στο demo video, φαίνεται να τρέχει ένα Tendigi (ο Lee είναι ο  CTO της εταιρείας) app το οποίο του ζητά να συνδέσει την θήκη. Προτού τοποθετήσει το iPhone στη θήκη, ο Lee τοποθετεί μια πλαστική μεμβράνη γύρω από τα εξαρτήματα.

Η όλη διαδικασία δεν είναι και τόσο πρακτική σύμφωνα με τον ίδιο, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα εκπληκτικό proof of concept!

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ο Lee αναφέρει πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί και μια πιο λεπτή έκδοση της θήκης αυτής, αν υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον από το μέρος των καταναλωτών!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/102094/pws-tha-xwresoun-128gb-sena-floppy-disk/” target=”blank” style=”soft” background=”#b8f7b8″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε περισσότερα: Πως θα χωρέσουν 128GB σ’ένα floppy disk?! Δείτε την απάντηση![/su_button]

Για περισσότερες πληροφορίες για το build process, μπορείτε να ανατρέξετε στον ακόλουθο σύνδεσμο από το blog του ίδιου.

Ποια είναι η άποψή σας για το εν λόγω εγχείρημα; Αναμένουμε τα σχόλιά σας παρακάτω!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS