ΑρχικήinetΤο paint αναβαθμίζεται μέσω Windows Store

Το paint αναβαθμίζεται μέσω Windows Store

paint

Η Microsoft εργάζεται ώστε να μεταφέρει τα κλασικά προγράμματα των Windows στο Windows Store, ως μέρος του project Centennial, και αποδεικνύεται ότι, εκτός από το WordPad και μερικές ακόμη εφαρμογές, το Paint είναι επίσης στη λίστα των προγραμμάτων που θα αναβαθμιστεί στη νέα έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού.

Η έκδοση του Paint για τα Windows 10 έχει ήδη φτάσει στο Windows Store, και όπως γράφει η MSPU, παρέχει σχεδόν την ίδια λειτουργικότητα με το κλασικό πρόγραμμα.

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει την εφαρμογή στο ηλεκτρονικό της κατάστημα με την επωνυμία “Newcastle” και έχει συμπεριλάβει μια περιγραφή της ποδοσφαιρικής ομάδας Newcastle (!) το οποίο είναι κάπως απρόσμενο, αλλά και κάπως λογικό, δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Όπως μπορείτε να δείτε στο screenshot παρακάτω, η εφαρμογή Paint δεν μοιάζει με τίποτα περισσότερο από μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού προγράμματος, παρέχοντας στους χρήστες τα ίδια χαρακτηριστικά σε ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον. Το πιο πιθανό είναι πως η εφαρμογή έχει βελτιστοποιηθεί πλήρως και για την αφή και μπορεί να λειτουργήσει σε όλες τις συσκευές Windows 10, έτσι ώστε να υποστήριζει και υπολογιστές και smartphones.

pan

Ήρθε το τέλος της κλασικής εφαρμογής Paint;

Χωρίς αμφιβολία, βλέποντας έναν υπολογιστή με την έκδοση του Paint για Windows 10 να εμφανίζεται στο Windows Store δημιουργεί περισσότερα ερώτηματα σχετικά με το μέλλον της έκδοσης Win32 που είναι ήδη διαθέσιμη στα Windows.

Το πλάνο της Microsoft είναι να καταργήσουν οι χρήστες την κλασική έκδοση του paint έτσι ώστε σιγά σιγά να μεταφέρθουν σε εφαρμογές του Windows Store. Αυτό θα επιτρέψει σε χρήστες που κατεβάζουν εφαρμογές μέσω του Windows Store να επωφεληθούν από όλες τις βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης ενημέρωσης μέσω του καταστήματος.

Η εφαρμογή Paint θα μπορούσε να ενημερωθεί το καλοκαίρι, αλλά είναι αυτονόητο ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι η ίδια η Microsoft να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές.Το Update αναμένεται τον Ιούλιο, οπότε δεν θα περιμένουμε πολύ καιρό ώστε να μάθουμε τα σχέδια της εταιρείας.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS