Αρχικήinet10 cool facts για το internet που δεν ξέρετε & θέλετε να...

10 cool facts για το internet που δεν ξέρετε & θέλετε να μάθετε! #1

Aπό το surfάρισμα μέχρι την αναζήτηση βοήθειας στο internet για κάποιο project που σας έχουν αναθέσει, ή την συλλογή πληροφοριών, πλέον είναι πολύ δύσκολο να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς το internet. Αλλά αλήθεια, πόσοι από εμάς ξέρουν αυτά τα ενδιαφέροντα  facts που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα;

10 cool facts για το internet που δεν ξέρετε & θέλετε να μάθετε! #1

Ίσως μερικά τα γνωρίζετε ήδη, ίσως πάλι και όχι! Όπως και να έχει, σίγουρα αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά!

FACT 1 :. Περίπου 3.2 δισεκατομμύρια ανθρώπων χρησιμοποιούν το internet. Από αυτούς, το 1.7 δισεκατομμύριο των χρηστών είναι Ασιάτες. Στην πραγματικότητα, εκτιμάται πως περίπου 200 δισεκατομμύρια emails και 3 δισεκατομμύρια  Google search θα πρέπει να “παγώσουν” αν το internet πέσει μια μέρα!

FACT 2. Η Κίνα διαθέτει κλινικές απεξάρτησης τα λεγόμενα  ‘treatment camps’ για τους εξαρτημένους από το internet. Περίπου 200 εκατομμύρια χρηστών Internet στην Κίνα είναι μεταξύ 15 και 35 ετών. Ωστόσο, φαίνεαι πως χάνουν τον αυτοέλεγχό τους. Ο Tao Ran, διοικητής της πρώτης κλινικής της χώρας για εξαρτημένους από το Internet, που βρίσκεται στο Beijing, δήλωσε πως το 40% των εξαρτημένων ατόμων στο Internet υποφέρουν από ΄’attention deficit hyperactivity disorder’.

FACT 3. Περίπου 30.000 websites γίνονται hacked κάθε μέρα. Ιδιαίτερα αποτελεσματικά software programs χρησιμοποιούνται από εγκληματίες του κυβερνοχώρου για να εντοπίσουν αυτόματα ευάλωτες ιστοσελίδες που μπορεί να γίνουν hacked εύκολα.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103600/top-10-countries-having-the-fastest-internet-speed/” target=”blank” style=”soft” background=”#26ebf1″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: Ποιες είναι οι χώρες με το γρηγορότερο Internet? Δείτε το Top10!![/su_button]

FACT 4. Η πρώτη webcam δημιουργήθηκε στο University Of Cambridge για να κάνει monitor το Trojan coffee pot. Μια Ιive 128×128 γκρίζα εικόνα του καφέ μεταδιδόταν ως video feed.

xcoffee

FACT 5. Το ” Gangnam Style ” του PSY εξακολουθεί να είναι το βίντεο με τα περισσότερα views όλων των εποχών με περισσότερα από  2.450.000.000 views.

[su_youtube url=”https://youtu.be/9bZkp7q19f0″ width=”640″ height=”380″]https://youtu.be/9bZkp7q19f0[/su_youtube]

[su_frame]Μείνετε συντονισμένοι στο SecNews για να μάθετε και τα υπόλοιπα cool facts για το internet ! ;)[/su_frame]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS