ΑρχικήinetSafe sexting? H Durex θέλει ένα emoji προφυλακτικού!

Safe sexting? H Durex θέλει ένα emoji προφυλακτικού!

Η εταιρία προφυλακτικών, Durex στέλνει ανοιχτή επιστολή στο Unicode Consortium για να προσθέσει ένα εικονίδιο προφυλακτικού στην επόμενη σειρά με emojis του!

Durex

Οι πιθανότητες είναι ότι λαμβάνετε emojis συχνά ακόμα και αν ο ίδιος δεν είστε ο άνθρωπος που θα στείλετε το εικονίδιο του thumbs up? ή ένα οργισμένο προσωπάκι 👿 αν κάποιος σας ρωτήσει πως σας φάνηκε η ταινία “Batman v. Superman.”

Γι’ αυτό και η κατασκευάστρια εταιρία προφυλακτικών, Durex ζητάει από το Unicode Consortium, την μη κερδοσκοπική ομάδα που οργανώνει κι εγκρίνει τις νέες εγγραφές για το σύστημα γραφής Unicode, να προσθέσει ένα emoji προφυλακτικού στην επόμενη παρτίδα με emojis. Η εταιρία δημοσίευσε ένα βίντεο με την ανοιχτή επιστολή της στο Unicode Consortium στη σελίδα της στο Twitter τη Δευτέρα. Δείτε το εδώ:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=v0CwgbeL8aA” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Η επιστολή ζητά από το Unicode Consortium να εγκρίνει το σχέδιο της Durex για το emoji προφυλακτικού στη σύσκεψη που θα γίνει αυτή την εβδομάδα στην Adobe Systems στο Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/101724/profulaktika-allazoun-xrwma-otan-entopisoun-smn/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#30f126″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε περισσότερα: Προφυλακτικά που αλλάζουν χρώμα όταν εντοπίσουν ΣΜΝ? Είναι γεγονός![/su_button]

Στην επιστολή η Durex γράφει ότι η προσθήκη ενός τέτοιου emoji στην οπτική γλώσσα θα προσφέρει κάτι περισσότερο από το να το στέλνουν οι έφηβοι μεταξύ τους για πλάκα όταν οι ενήλικοι δεν κοιτάνε. Το emoji του προφυλακτικού θα τους δώσει τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά για την προστασία, σημειώνοντας ότι αυτή η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για για την πρόληψη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, όπως το HIV και το AIDS.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/100161/sex-robots-could-be-biggest-tech-trend-of-2016/” target=”blank” style=”3d” background=”#f16f26″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε περισσότερα: Τα ρομπότ του σεξ θα είναι η μόδα του 2016![/su_button]

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS