ΑρχικήinetEdward Snowden: Ο Bin Laden είναι ζωντανός και μέσα στην πολυτέλεια!

Edward Snowden: Ο Bin Laden είναι ζωντανός και μέσα στην πολυτέλεια!

Ο Edward Snowden ισχυρίζεται ότι έχει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Osama Bin Laden είναι ζωντανός, χρηματοδοτείται από την CIA και ζει μια πολυτελή ζωή στις Μπαχάμες!

Edward Snowden

Ο Edward Snowden που εργαζόταν για τη CIA και για την NSA διέρρευσε το 2013 απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι Αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις. Κατηγορήθηκε για μια σειρά εγκλημάτων που το καθένα έχει μέγιστη ποινή 10 χρόνια.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103786/snowden-deite-to-trailer-tis-poluanamenomenis-tainias/” target=”blank” style=”glass” background=”#fbe50c” color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε ακόμα:Snowden: Δείτε τo trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας![/su_button]

Τώρα ζει στη Ρωσία όπου του προσφέρθηκε άσυλο για ένα χρόνο και αποκαλύπτει άλλες πληροφορίες. Σύμφωνα με την  Moscow Tribune, ο Snowden πιστεύει ότι ο διάσημος τρομοκράτης και πρώην ηγέτης της Al Qaeda, Osama Bin Laden είναι ζωντανός και λαμβάνει παροχές από την CIA.

“Έχω έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Bin Laden βρίσκεται ακόμα στο μισθολόγιο της CIA”, ισχυρίζεται ο Edward Snowden. “Εξακολουθεί να λαμβάνει πάνω από 100.000$ το μήνα τα οποία μεταφέρονται μέσω κάποιων εταιριών και οργανισμών βιτρινών απευθείας στον τραπεζικό του λογαριασμό στο Nassau. Δεν είμαι σίγουρος που βρίσκεται σήμερα αλλά το 2013 ζούσε ήσυχα στη βίλα του στις Μπαχάμες με τις 5 γυναίκες του και τα παιδιά του.”

Σύμφωνα με τον Snowden, η CIA δημιούργησε τον θάνατο του Bin Laden και στη συνέχεια τον μετέφερε μαζί με την οικογένεια του σε άγνωστη τοποθεσία στις Μπαχάμες. Ο άνδρας επίσης υποστηρίζει ότι ο Bin Laden ήταν ένας από τους αποτελεσματικούς πράκτορες του οργανισμού.

“Τι είδους μήνυμα θα έστελνε στους άλλους πράκτορες η CIA αν άφηνε τα SEALs να τον σκοτώσουν; Οργάνωσαν τον ψεύτικο θάνατο του μαζί με τις μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν και απλά αυτός εγκατέλειψε την κάλυψη του. Καθώς όλοι πιστεύουν ότι πέθανε, κανένας δεν τον ψάχνει όποτε ήταν εύκολο να εξαφανιστεί. Χωρίς το μούσι και το στρατιωτικό σακάκι κανένας δεν τον γνωρίζει.”

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103828/exoun-dieisdusei-hackers-tou-isis-stis-vretanikes-mustikes-uphresies/” target=”blank” style=”3d” background=”#38fb0c” color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε ακόμα: Έχουν διεισδύσει hackers του ISIS στις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες;[/su_button]

Ποια πιστεύετε εσείς ότι είναι η αλήθεια; Μπορείτε να δείτε και αυτό το ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους που αποκαλύπτει πολλά που ίσως δεν ξέρετε:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=l0Q5eZhCPuc&feature=youtu.be” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS