ΑρχικήHow ToΤο Kite ‘Artificial Pair Programmer’ είναι ο καλύτερος φίλος του προγραμματιστή!

Το Kite ‘Artificial Pair Programmer’ είναι ο καλύτερος φίλος του προγραμματιστή!

Το Kite ‘Artificial Pair Programmer’ είναι ο καλύτερος φίλος του προγραμματιστή!
Το Kite ‘Artificial Pair Programmer’ είναι ο καλύτερος φίλος του προγραμματιστή!

 Το Kite ‘Artificial Pair Programmer’ τρέχει παράλληλα με το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου ή το τερματικό σας. Σας προτείνει παραδείγματα εντολών, library documentation και code fixes για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη!  Αυτή τη στιγμή, το Kite προσφέρει υποστήριξη μόνο για Python και OS X αλλά η ομάδα πίσω του εργάζεται σκληρά για να φέρει περισσότερες γλώσσες και πλατφόρμες στο τραπέζι.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103137/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%ac%ce%be%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%cf%81%cf%85/” target=”blank” style=”stroked” background=”#2e40c6″ color=”#e7cac96″ wide=”yes” center=”yes” radius=”round” icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε περισσότερα: Φτιάξτε μια μυστική – κρυφή συσκευή αποθήκευσης! [εικόνες][/su_button]

Το Kite είναι ένα νέο plugin και είναι εδώ για να σας βοηθήσει στην κρυπτογράφηση. Οι προγραμματιστές είναι κατά κύριο λόγο  εκτεθειμένοι σε νέες γλώσσες και βιβλιοθήκες, αλλά δεν χρησιμοποιούν έξυπνα εργαλεία. Το Kite έχει ως στόχο να γεφυρώσει το χάσμα αυτό δείχνοντας τους παραδείγματα από  terminal commands και documentation for libraries.

Το Kite προσφέρει επίσης μια χείρα βοηθείας όταν ανιχνεύει απλά λάθη προτείνοντας σας λύσεις .Αναρωτιέστε αν «Το Kite είναι ένα νέο IDE ή editor;”. Είναι απλά μια desktop εφαρμογή που τρέχει παράλληλα με τα υπάρχον τερματικό ή τον editor σας. Ενσωματώνεται απόλυτα μαζί τους και κάνει τη δουλειά του.

Το Kite προσφέρει internet-connected προγραμματισμό

Το Kite μειώνει το χρόνο που περνάτε googlάροντας νέα πράγματα και ανατρέχει στο Stack Overflow προσφέροντας σας ό, τι πρέπει να ψάξετε. Στην ιστοσελίδα του, το Kite γράφει ότι οι web browsers μας και οι επεξεργαστές κειμένου δεν γνωρίζουν τίποτα ο ένας για τον άλλο. Έτσι, το Kite προσφέρει μια νέα εμπειρία στον internet-connected προγραμματισμό παράλληλα με τον editor σας.

Μόλις αρχίσετε να πληκτρολογείτε, το Kite σας δείχνει παραδείγματα κώδικα και μπορείτε αμέσως να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις βάσεις δεδομένων χωρίς να ξοδέψετε χρόνο σε “επίπονα” εγχειρίδια.

giphy

Επίσης είναι σε θέση να ανιχνεύει τις εισαγωγές που λείπουν και τα λάθη και να τα διορθώνει. Κατανοεί τη ροή εργασίας σας και δείχνει τις χρήσεις και ορισμούς από το δικό σας codebase.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103166/poia-einai-i-pio-poluploki-glwssa-programmatismou/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#949de3″ color=”#0a08086″ wide=”yes” center=”yes” radius=”round” icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμα: Ποιά είναι η πιο πολύπλοκη γλώσσα προγραμματισμού; [/su_button]

Το Kite είναι ακόμα σε πρώιμη φάση και μοιάζει ενδιαφέρον project. Ένα ακόμη σημαντικό πράγμα είναι ότι τα editor plugins του Kite είναι open source και είναι διαθέσιμα στο GitHub.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS