ΑρχικήHow ToΠαίξτε Counter Strike στην Android συσκευή σας!

Παίξτε Counter Strike στην Android συσκευή σας!

[su_heading size=”20″ margin=”170″]Ο προγραμματιστής Alibek Omarev ξανάγραψε το client για το δημοφιλές παιχνίδι FPS για PC, Counter Strike 1.6 για να τρέχει σε συσκευές Android![/su_heading]

Counter Strike

Το μέσο παιχνίδι για κινητά συνήθως δεν συγκρίνεται με ένα παιχνίδι για κονσόλες των 60 δολαρίων αλλά μιας και τα smartphones έχουν γίνει πολύ ισχυρά είναι όλο και πιο συχνή η μεταφορά της gaming εμπειρίας σε πλατφόρμες κινητών. Αυτό σκέφτηκε και ο Omarev για το Counter Strike!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103289/hackers-to-neo-multiplayer-paixnidi-pou-tha-kollisete/” target=”blank” style=”glass” background=”#365bd28″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#ffffff”]Hackers: Το νέο multiplayer παιχνίδι που θα κολλήσετε![/su_button]

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω η μεταφορά από PC στο τηλέφωνο δεν είναι άψογη αλλά λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσει ο Omarev (και ότι τα έκανε όλα μόνος του) μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=EWx6_jLia4Y” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Ο Omarev πρόσθεσε ακόμα και στοιχεία ελέγχου αφής τα οποία όμως συγχύζουν την οθόνη αλλά είναι προφανώς προσαρμόσιμα. Επίσης δεν είναι πολύ δύσκολο να προστεθεί μια περιφερειακή συσκευή στο Android αν οι χρήστες χρειάζονται περισσότερη ακρίβεια.

Ότι χρειάζεται για να τρέξετε το Counter Strike 1.6 στο Android κινητό ή tablet σας μπορείτε να το βρείτε εδώ στο GitHub αλλά σας παρουσιάζουμε τις οδηγίες παρακάτω μαζί με τα links. Λάβετε υπόψη σας ότι πρέπει να έχετε το Counter Strike 1.6 στη βιβλιοθήκη σας στο Steam για να δουλέψει.

  1. Εγκαταστήστε το APK. Εγκαταστήστε το με omp postfix αν έχετε πολυπύρηνη συσκευή ή με noomp αν έχετε μονοπύρηνη συσκευή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα με την έκδοση omp.
  2. Εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο Xash3D Android από εδώ https://github.com/SDLash3D/xash3d-android-project/releases/latest.
  3. Αντιγράψτε το cstrike και τους valve folders από το Steam CS1.6 installation στο  xash folder στην SDCard.
  4. Τρέξτε το CS16Client!

Καλή σας επιτυχία λοιπόν!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103170/autos-o-andras-egkatesthse-to-flappy-bird-sto-ilektroniko-tou-tsigaro/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#bbd6aa8″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#ffffff”]Αυτός ο άνδρας εγκατέστησε το Flappy Bird στο ηλεκτρονικό του τσιγάρο![/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS