ΑρχικήinetΤο promo του 2ου κύκλου του Mr. Robot υπόσχεται περισσότερη...αναρχία!

Το promo του 2ου κύκλου του Mr. Robot υπόσχεται περισσότερη…αναρχία!

Το USA Network κυκλοφόρησε το πρώτο promo clip για το δεύτερο κύκλο του Mr. Robot και από αυτά που βλέπουμε υπόσχεται περισσότερη αναρχία, βασισμένη στην τεχνολογία πάντα!

Mr. Robot

Το klip δεν παρουσιάζει καινούριο υλικό από τον 2ο κύκλο αλλά δείχνει τον Elliot (Rami Malek) σε διάφορα μέρη στη Νέα Υόρκη (συμπεριλαμβανομένου του μετρό, του διαμερίσματος του και της Times Square) ενώ μιλάει για την κατάσταση στη χώρα του. Όπως και στον πρώτο κύκλο, ο Elliot είναι εξοργισμένος με την οικονομική ανισότητα που αντιμετωπίζει το έθνος και τους σατανικούς ανθρώπους που διοικούν την πλειοψηφία των επιχειρήσεων.

https://www.secnews.gr/97046/mr-robot-hacking-tools/Χρησιμοποιεί ο Mr. Robot αληθινά Hacking Tools; Ποιά είναι αυτά;

Στον πρώτο κύκλο ο Elliot, ένας ειδικός ασφάλειας υπολογιστών πέρναγε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του για να καταλάβει ποιος είναι ο Mr. Robot και δουλεύοντας με την hacking ομάδα fsociety ώστε να διαλύσουν τον μεγάλο όμιλο Evil Corp. Σε αυτόν τον κύκλο ο χαρακτήρας θα έρθει αντιμέτωπος με διάφορες συνειδητοποιήσεις για τον εαυτό tumblr_nvze87K5RT1uygu1vo1_500του καθώς θα προσπαθεί να ξεφύγει από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ο Malek έχει δηλώσει ότι αυτός ο κύκλος θα είναι απίστευτα σκοτεινός γι΄ αυτόν καθώς ο Elliot έρχεται αντιμέτωπος με ακόμη μεγαλύτερη εσωτερική αναταραχή από ότι στην πρώτη σεζόν και πρέπει να αποφασίσει πόσο μακριά θα πάει για να καταστρέψει τις δυνάμεις που κυριαρχούν αλλά και καταστρέφουν τον κόσμο.

Ο δεύτερος κύκλος του Mr. Robot κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε το promo clip παρακάτω και θα δείτε πως αυτή η σεζόν έχει ακόμα περισσότερο “F**k the society”!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Flvau2Ffmbk” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS