ΑρχικήsecuritySteve Wozniak: Επινόησα έναν Mac Virus αλλά τον κατέστρεψα γιατί...

Steve Wozniak: Επινόησα έναν Mac Virus αλλά τον κατέστρεψα γιατί…

Steve Wozniak: “Επινόησα έναν Mac Virus αλλά τον κατέστρεψα γιατί ήταν… τρομακτικός!”

Steve Wozniak: Επινόησα έναν Mac Virus αλλά τον κατέστρεψα γιατί...

Πρόσφατα, ο Conan Christopher O’Brien προσκάλεσε τον  Steve Wozniak από την Apple σε ένα μεταμεσονύκτιο talk show στην τηλεόραση του  TBS. Η “πάλη” της Apple με το FBI, που έως τώρα καλά κρατά, σχετικά με την κρυπτογράφηση των κινητών έτσι ήταν σχεδόν προφανές πως θα συζητούσαν σχετικά με την πιο σημαντική μάχη για το data security.

​​ https://www.secnews.gr/102304/ethihak-live-hacking-contest-teleytaia-dekada/btn-large” variation=”btn-success”]EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

Ο Steve Wozniak μιλώντας για αυτά τα ζητήματα αποκάλυψε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία σχετικά με τα mac virus:

Μερικές φορές στη ζωή μου, έγραψα κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ιός, που θα μπορούσε να διαδοθεί μόνος του σε όλους τους  Macintosh υπολογιστές, και θα μπορούσε να το κάνει για πάντα, αλλά κάθε φορά, πέταγα κάθε bit του κώδικα που είχα γράψει, γιατί όλο αυτό με τρομοκρατούσε τόσο πολύ… Δεν θες να αφήσει “ελεύθερο” κάτι σαν αυτό εκεί εξώ… .

​​ https://www.secnews.gr/102390/wifi-slax/Δείτε ακόμα: WiFi Slax: Ένα Linux φτιαγμένο για Wireless Hacking

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το παρακάτω βίντεο σχετικά με τα λεγόμενα του Steve Wozniak για τον mac virus που δημιούργησε:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=GsK9_jaM-Ig” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS