ΑρχικήsecuritySOS>Patchάρετε την Java άμεσα αλλιώς κινδυνεύετε από επιθέσεις hacking

SOS>Patchάρετε την Java άμεσα αλλιώς κινδυνεύετε από επιθέσεις hacking

SOS > Patchάρετε την Java άμεσα αλλιώς κινδυνεύετε από επιθέσεις hacking

To CVE-2016-0636 flaw επηρεάζει την Java SE που τρέχει σε web browsers σε desktops, ενώ κακόβουλοι επιτιθέμενοι μπορούν να το εκμεταλλευθούν για να αποκτήσουν τον έλεγχο του υπολογιστή σας.

Για ακόμα μια φορά μια κρίσιμη ευπάθεια ασφαλείας επηρεάζει το Java Oracle software, το νέο flaw με τον κωδικό CVE-2016-0636 κατάφερε να σκοράρει ένα εκπληκτικό 9.3 στο Common Vulnerability Scoring System bug severity rating.

​​ https://www.secnews.gr/102304/ethihak-live-hacking-contest-teleytaia-dekada/btn-large” variation=”btn-success”]EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

Η ευπάθεια CVE-2016-0636 επηρεάζει την Java SE που τρέχει σε web browsers σε desktops, πράγμα που σημαίνει πως ένας κακόβουλος επιτιθέμενος θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα κακόβουλο web page για να αποκτήσει τον έλεγχο ενός ευπαθούς μηχανήματος. Η νέα αυτή ευπάθεια μπορεί να εκτελεστεί απομακρυσμένα χωρίς authentication.

SOS>Patchάρετε την Java άμεσα αλλιώς κινδυνεύετε από επιθέσεις hacking

“Τα Oracle Java SE 7 Update 97, και 8 Update 73 και 74 για Windows, Solaris, Linux, και Mac OS X  επηρεάζονται.”

Εξαιτίας της κρισιμότητας της ευπάθεις  CVE-2016-0636 κρίνεται απαραίτητο να αναβαθμίσετε το Java software όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

​​ https://www.secnews.gr/102390/wifi-slax/Δείτε ακόμα: WiFi Slax: Ένα Linux φτιαγμένο για Wireless Hacking

Τα Releases που εγκαθίστανται από τους Windows users γίνονται αυτόματα updated, ενώ η Oracle δημοσίευσε ένα update version της Java, το Java SE 8u77.

 

​​ https://www.secnews.gr/102163/free-pdf-password-remover-software/Διαβάστε: Σπάστε τους κωδικούς των PDF με 4 Free Password Remover Software! 😉

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS