ΑρχικήsecurityΉρθε το Windows 10 Mobile: Ποιά κινητά θα γίνουν updated?

Ήρθε το Windows 10 Mobile: Ποιά κινητά θα γίνουν updated?

Ήρθε επιτέλους το Windows 10 Mobile της Microsoft –
Ποιά κινητά μπορούν να λάβουν το Update?

Ήρθε το Windows 10 Mobile: Ποιά κινητά θα γίνουν updated?

Τα Windows 10 Mobile έκαναν τελικά το ντεμπούτο του. Όλοι περιμέναμε ανυπόμονα την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft η οποία περιελάμβανε λεπτομέρειες όπως ποιά μοντέλα κινητών στην πραγματικότητα θα επιλεγούν να ενημερωθούν πρώτα. Επίσης, οι χρήστες ανυπομονούσαν να μάθουν πώς θα μπορέσουν να αποκτήσουν την ενημερωμένη έκδοση, και εάν τα κινητά τους ανήκουν στην “τυχερή” κατηγορία των πρώτων ενημερώσεων.

​​ https://www.secnews.gr/102304/ethihak-live-hacking-contest-teleytaia-dekada/btn-large” variation=”btn-success”]EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

Όπως γίνεται και με άλλα mobile operating system releases, η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Windows 10 Mobile operating system σε διάφορα στάδια. Και σε πρώτη φάση, μόνο μερικά μοντέλα κινητών τηλεφώνων θα επιλεγούν για αυτό. Μπορείτε να διαβάσετε και την επίσημη ανακοίνωση από την Microsoft –

Τα παρακάτω είναι τα πρώτα από την λίστα των Lumia smartphones που θα λάβουν δωρεάν αναβάθμιση όταν είναι διαθέσιμη: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735 , Lumia 830 και Lumia 930.

Μπορείτε να παρατηρήσετε ότι τα Lumia 520 και 1520 δεν περιλαμβάνονται στο πρώτο κύμα. Φαίνεται ότι η κυκλοφορία του Windows 10 Mobile θα ξεκινήσει με μια χειροκίνητη λειτουργία που θα απαιτήσει τις συσκευές Windows Phone να αναβαθμιστούν με το νέο λειτουργικό σύστημα. Συγκεκριμένα, η Microsoft επιβεβαιώνει ότι το roll -out  των Windows 10 Mobile θα πραγματοποιηθεί σταδιακά και πως για την αναβάθμιση απαιτείται τουλάχιστον 8 GB εσωτερικής μνήμης.

​​ https://www.secnews.gr/102163/free-pdf-password-remover-software/Διαβάστε: Σπάστε τους κωδικούς των PDF με 4 Free Password Remover Software! 😉

Παρ ‘όλα αυτά, σε ολόκληρο το rollout event, η μεγαλύτερη έκπληξη που παραμένει είναι ότι το Lumia 1520 δεν είναι στη λίστα, αν και το μικρότερο 930 φαίνεται να αναφέρεται στο πρώτο κύμα.

Επιπλέον, το Lumia 520, το οποίο εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο Windows Phone, επίσης λείπει από το πρώτο μέρος του roll out, και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλοί χρήστες θα είναι απογοητευμένοι από αυτό το γεγονός.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS