ΑρχικήinetΠώς να πάρετε μια θέση εργασίας στη Google!

Πώς να πάρετε μια θέση εργασίας στη Google!

Τώρα είναι ευκολότερο από ποτέ να υποβάλετε την αίτησή σας για μια θέση εργασίας στη Google, χάρη στη νέα Creative Lab 5 εφαρμογή όπου τίποτα τυπικό για την θέση εργασίας δεν απαιτείται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να «πειράξετε» το σχέδιο του πλαισίου αναζήτησης της Google και το κουμπί για να του δώσετε μια ωραία εμφάνιση. Μη διστάζετε, προχωρήστε, δοκιμάστε και μας ευχαριστήσετε αργότερα!

Η Google, που είναι γνωστή για τα καινοτόμα προϊόντα της, κατέληξε σε μια καινοτόμα ιδέα για την πρόσληψη υποψηφίων για το Google Artistic Lab. Αντί για να συμπληρώσετε μια μεγάλη τυπική αίτηση, η Gοogle απλά σας ζητά να επανασχεδιάσετε την αρχική σελίδα της, η οποία υπάρχει για τόσα χρόνια.

Για την επανασχεδίαση της αρχικής σελίδας αναζήτησης της Gοogle, δεν χρειάζεται να είσαι ένα computer geek. Αντ’ αυτού, το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι μια καλλιτεχνική τάση και να εργαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε η αρχική σελίδα να γίνει πιο διαδραστική για τους χρήστες της.

Το Creativelab5.com είναι η ιστοσελίδα για την αίτηση εργασίας όπου μπορείτε να αρχίσετε να δουλεύετε πάνω στο νέο interface της αρχικής σελίδας του γίγαντα των μηχανών αναζήτησης. Ακόμα κι αν κλείσετε την καρτέλα του browser κατά λάθος, μπορείτε να επιλέξετε το σημείο όπου μείνατε στην εργασία σας.

Το Creative Lab 5 έχει μόνο δύο σελίδες. Στην πρώτη σελίδα, μπορείτε να σχεδιάσετε το καλλιτεχνικό περιβάλλον και στη δεύτερη σελίδα που ονομάζεται «Form (Φόρμα)», μπορείτε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως το όνομά σας, το επώνυμο, την επιλογή του γραφείου, το επάγγελμά σας, τον αριθμό επικοινωνίας σας, την προηγούμενη εργασία σας και κάτι για τον εαυτό σας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Gοogle έχει καταλήξει σε έναν μοναδικό τρόπο για να υποβάλλει κανείς αίτηση για μια θέση εργασίας. Παλαιότερα είχε αναπτύξει ένα ειδικό πρόγραμμα που ονομαζόταν «foo.bar» όπου έψαχνε ανθρώπους που αναζητούσαν στο Διαδίκτυο ορισμένους τεχνικούς όρους. Και τότε η Gοogle διέκοπτε τα αποτελέσματα αναζήτησης με μια κλήση για συμμετοχή σε μια “πρόκληση” που είχε προηγουμένως περιγραφεί ως “μυστική διαδικασία της συνέντευξης.”

Ευτυχώς η Google creative lab 5 application κάνει πολύ πιο εύκολη τη δοκιμή ενός μικρού «πειράγματος» του πλαισίου αναζήτησης της Google και το κουμπί Αναζήτηση. Έτσι, γιατί να μην προσπαθήσετε και να δοκιμάσετε την τύχη σας;

Εδώ μπορείτε να δείτε μια πρώτη προσπάθεια από το σχέδιό μου ?

Πώς να πάρετε μια θέση εργασίας στη Google!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS