ΑρχικήinetΟικονομικό και οικολογικό ντούς όπου & όποτε θέλετε? Έρχεται το Hotaru

Οικονομικό και οικολογικό ντούς όπου & όποτε θέλετε? Έρχεται το Hotaru

Αυτή η “έξυπνη” φορητή ντουζιέρα έχει τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιεί το ίδιο νερό για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε!

Hotaru

Η χρήση ενός ντούς εσωτερικού χώρου και η πρόσβαση σε απεριόριστο καθαρό νερό δεν είναι πάντοτε εφικτή. Για τον λόγο αυτό, η μικρή και έξυπνη αυτή ντουζιέρα, η οποία ανακυκλώνει το ίδιο νερό αρκετές φορές – αφότου φυσικά καθαριστεί μετά από κάθε χρήση – φαίνεται μια εξαιρετικά βολική λύση.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της Hοtaru, η έξυπνη αυτή ντουζιέρα επιτρέπει σε μια τριμελή οικογένεια να κάνει σε καθημερινή βάση πεντάλεπτα ντους, για έως και δύο εβδομάδες, καταναλώνοντας μόλις πέντε λίτρα νερού.

Η Hotaru έχει αναπτυχθεί από μια εταιρεία start-up με έδρα το Tokyo και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού: στο σπίτι, σε εξωτερικούς χώρους, στην εξοχή, στο βουνό, ακόμη και στην έρημο! Η φορητή αυτή ντουζιέρα είναι ιδιαίτερα πρακτική, καθώς μπορεί να αναδιπλωθεί και να μετατραπεί σε μια μικρή βαλίτσα, προκειμένου να μεταφερθεί οπουδήποτε με ευκολία.

Εκτός από τις ενσωματωμένες δεξαμενές νερού, η Hotaru περιλαμβάνει επίσης μια ενσωματωμένη συσκευή καθαρισμού που φιλτράρει και καθαρίζει το νερό κάθε φορά που χρησιμοποιείται. Ειδικοί αισθητήρες ενημερώνουν τους ιδιοκτήτες κάθε φορά που χρειάζεται να αλλαχθεί το νερό.

Εάν λοιπόν έχετε πεισθεί και εσείς και θέλετε απεγνωσμένα να αποκτήσετε την έξυπνη αυτή ντουζιέρα, δυστυχώς θα σας απογοητεύσουμε, καθώς η Hοtaru είναι ακόμη στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής της, ενώ είναι άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει επισήμως στην αγορά, αλλά και ποια θα είναι η τιμή της.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS