Αρχικήinet12 πράγματα που η Microsoft κάνει καλύτερα από την Apple!

12 πράγματα που η Microsoft κάνει καλύτερα από την Apple!

Οι ημέρες της αντιπαλότητας μεταξύ Microsoft και Apple έχουν περάσει προ καιρού! H πρώτη παρέχει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για το iPhone της Apple και η Apple ανταπέδωσε πρόσφατα την αγάπη της σε μια από τις πιο θρυλικές εκδηλώσεις της επί σκηνής!

Microsoft

Ως η δεύτερη πιο πολύτιμη εταιρία στον κόσμο, η Apple τραβάει όλη την προσοχή σε ότι αφορά την τεχνολογία! Αλλά η Microsoft έχει κάνει κάποια πολύ σημαντικά πράγματα τα οποία η Apple δεν τα συζητάει ακόμα καν! Στην πραγματικότητα η Apple επηρεάζεται σε πολλούς τομείς από την πρώτη!

Δείτε 12 πράγματα που κάνει καλύτερα η Microsoft:

Όπως θα μαντεύετε και από το όνομα τα Windows χειρίζονται καλύτερα τα παράθυρα εφαρμογών από ότι το OS X της Apple. Στα Windows 10 μπορείτε απλά να σύρετε ένα ανοιχτό παράθυρο στο πάνω μέρος για να το κάνετε full screen ή απλά να το πάτε στο πλάι και να γεμίσετε το μισό της οθόνης. Πολύ βολικό για multitasking! 

φδφ

Σε αντίθεση με το Siri της Apple, η Cortana μαθαίνει πολλές από τις προτιμήσεις σας! Κι ακόμα καλύτερα, η Cortana εκτός από τα Windows είναι διαθέσιμη και σε iPhone και Android ενώ το Siri το βρίσκεις μόνο σε iPhone και iPad. 

unlike-apples

https://www.secnews.gr/101121/cortana-microsoft-%ce%b8%cf%85%ce%bc%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9/btn-large” variation=”btn-warning” target=”blank”]Η Cortana της Microsoft θα θυμώσει αν την παρενοχλήσουν σεξουαλικά

Το λειτουργικό σύστημα X της Apple δεν έχει αλλάξει και πολύ τα τελευταία χρόνια! Αλλά από τα Windows 7 στα 8 και ως τα 10 η Microsoft έχει αφαιρέσει, προσθέσει εκ νέου κι έχει μεταμορφώσει το Start Menu της. Τώρα μπορείς να βρεις αρχεία κι εφαρμογές πιο γρήγορα και να πάρετε βασικές πληροφορίες χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε κάποια εφαρμογή!

 

apples-os-

Τα Windows πάντα ήταν καλύτερα για Gaming από ότι τα Mac. Με τα Windows 10, η Microsoft έκανε ακόμα καλύτερη αυτή την εμπειρία με μια καινούρια εφαρμογή Xbox που ουσιαστικά σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα παιχνίδια σας από την κονσόλα Xbox One στο laptop, στο tablet ή στο PC σας.

asfef

https://www.secnews.gr/101606/13-klassika-video-games-pou-mporeis-na-paikseis-twra-ston-browser-sou/btn-large” variation=”btn-success” target=”blank”]13 κλασσικά video games που μπορείς να παίξεις τώρα στον browser σου!

H Microsoft είναι καλύτερη στις υπηρεσίες cloud από ότι η Apple. Με εφαρμογές όπως το OneNote ή το OneDrive μπορείς να έχεις τα αρχεία και τις εφαρμογές σου οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή!

Οι επιχειρήσεις hardware της της μεγάλης εταιρίας του Gates τα έχουν πάει πολύ καλά όσο αφορά την επανεξέταση του τι είναι ένας υπολογιστής και για ποιον είναι! Για παράδειγμα το Microsoft Surface Book, ένας συνδυασμός tablet και laptop έχει τόση δύναμη για να παίξετε τα περισσότερα marquee παιχνίδια. 

hardware-business-has-been-pretty-φσδωγφ

Στην πραγματικότητα λίγο ή πολύ η Apple αντέγραψε το Surface Pro 4 tablet για να φτιάξει το δικό της iPad Pro! 

1450858161_maxresdefault-696x385

Κι ενώ η η μεγάλη εταιρία έχει χάσει το παιχνίδι στην αγορά των smartphones από την Apple και τη Google μην ξεχνάμε ότι κάποια πράγματα που έχουν τα Windows 10 Mobile δεν τα έχουν τα iPhones. Πρώτον έχουν λεία εμφάνιση κι μεγάλα εύκολα στην ώθηση κουμπιά…

…Συν κάποια άλλα χαρακτηριστικά που μπορούν να σε εντυπωσιάσουν όπως το Windows Continuum το οποίο σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το Windows 10 Mobile phone σαν κάτι σαν έναν πλήρη υπολογιστή! Με περιορισμένη υποστήριξη εφαρμογών βέβαια αλλά και πάλι.

-pl

Η Microsoft τα τελευταία χρόνια τα πάει επίσης καλύτερα και στον πειραματισμό! Σε αυτόν περιλαμβάνονται διάφορες πειραματικές εφαρμογές που έχει κυκλοφορήσει για Android και iPhone συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης Hub Keyboard η οποία μειώνει το χρόνο εναλλαγής μεταξύ εφαρμογών.

https://www.secnews.gr/101604/o-bill-gates-eixe-piastei-gia-hacking-prin-45-xronia/btn-large” variation=”btn-info” target=”blank”]Ο Bill Gates είχε πιαστεί για hacking πριν 45 χρόνια!

Ο πειραματισμός ισχύει επίσης για την προηγμένη επιστημονική έρευνα. Η Microsoft Research συνεισφέρει ευρήματα για πολλά πράγματα από αναγνώριση φωνής μέχρι τεχνητή νοημοσύνη! Πλέον αυτό οδηγεί σε φουτουριστικές τεχνολογίες όπως τα ολογραφικά γυαλιά HoloLens.

that-experimentation-also-applcdc

Σε γενικές γραμμές η Microsoft είναι καλή στο να παίζει με τους άλλους! Σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο, Satya Nadella, η εταιρία έχει κάνει τις περισσότερες εφαρμογές της διαθέσιμες και γι’ άλλες πλατφόρμες.

Φυσικά όλα αυτά είναι για διασκέδαση. Αν θέλεις να διαλέξεις ανάμεσα στο Apple MacBook ή σε ένα Surface Pro η απόφαση είναι δικιά σου αλλά αναμφισβήτητα η Microsoft έχει κάνει κάποια αξιοθαύμαστα πράγματα!

of-course

https://www.secnews.gr/100879/bill-gates-paul-allen-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b1%ce%bd-%cf%87%ce%b1%ce%ba%ce%ac%cf%81%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb/btn-large” variation=”btn-inverse” target=”blank”]Ο Bill Gates και ο Paul Allen είχαν χακάρει τον υπολογιστή του σχολείου τους για να γνωρίσει ο Gates κορίτσια!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS