ΑρχικήsecurityΕίναι το hacking καλό ή κακό; Μπορούν οι hackers να ενισχύσουν την...

Είναι το hacking καλό ή κακό; Μπορούν οι hackers να ενισχύσουν την ασφάλειά μας;

Το Cyber –  security είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των χρηστών αυτές τις ημέρες και οι hackers είναι ένα αναπόφευκτο μέρος αυτής της συζήτησης. Κάθε μέρος του κυβερνοχώρου επηρεάζεται από τους hαckers, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις ευπάθειες και τις αδυναμίες των συστημάτων μας για να αποκτήσουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτά.

Kαι τελικά μέσα σε όλα αυτά, είναι το hacking καλό ή κακό; Μπορούν οι hackers να ενισχύσουν την ασφάλειά μας;
Kαι τελικά μέσα σε όλα αυτά, είναι το hacking καλό ή κακό; Μπορούν οι hackers να ενισχύσουν την ασφάλειά μας;

Και η αλήθεια είναι πως πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε σύγχυση όταν ακούν ή διαβάζουν τους όρους hαckers και cyber-criminals, χωρίς να μπορούν να ξεχωρίσουν τις διαφορές ή τις ομοιότητες… Αν είστε πρόθυμοι να μάθετε περισσότερα για τους hαckers τότε είστε στο δρόμο και …. συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο!!

​ https://www.secnews.gr/101917/mono-enas-mhnas-gia-to-ethihak/btn-large” variation=”btn-success”]Μόνο 1 μήνας έμεινε για το EthiHak!! ΕΣΥ είσαι μέσα? Αν όχι, προλαβαίνεις ακόμα!

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις και παλαι ότερα, οι όροι cyber criminals, hαckers, ethical hacking, black hat hacking, white hat hacking κ.λπ. πολλές φορές προκαλούν σύγχυση στους αναγνώστες.

https://www.secnews.gr/101056/hacker-replaces-malware-with-antivirus/btn-large” variation=”btn-success”]Δείτε περισσότερα: Η καλή είδηση της ημέρας: Hαcker αντικαθιστά malware με antivirus! 😉

 

Kαι τελικά μέσα σε όλα αυτά, είναι το hacking καλό ή κακό; Μπορούν οι hackers να ενισχύσουν την ασφάλειά μας;

Ακολουθεί ένας άκρως ενδιαφέρον βίντεο στο οποίο μιλούν δύο καλοί hαckers (white hats) οι οποίοι βρίσκουν τα ελαττώματα στα συστήματά μας προτού τα βρουν οι κακοί…

https://www.secnews.gr/100965/become-an-ethical-hacker/Διαβάστε ακόμα: Tα σημάδια που δείχνουν πως είσαι… ethical hαcker!!… Εσύ τα έχεις?

 

Παρακολουθείστε το, έχει εξαι ρετικό ενδιαφέρον!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=dE6vU0ayzhg” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS