ΑρχικήinetΤο DJI Phantom 4 είναι πλέον στα ράφια των καταστημάτων

Το DJI Phantom 4 είναι πλέον στα ράφια των καταστημάτων

Η εταιρεία DJI πωλεί από σήμερα το Phantom 4, το νέο drone μοντέλο που αντικαθιστά το ευρέως δημοφιλή Phantom 3.

dji Phantom

The Phantom 4 είναι μια έξυπνη κηφήνας φωτογραφική μηχανή που μπορεί η ίδια να πετάξει, χρησιμοποιώντας όρασης υπολογιστή για να αποφύγει τα εμπόδια και να παρακολουθείτε μαθήματα.

Στο νέο αυτό βελτιωμένο μοντέλο η DJI εστίασε στην λογική ενός έξυπνου drone που πετάει χρησιμοποιώντας τις κάμερες που διαθέτει έτσι ώστε να αποφεύγει τα εμπόδια. Το Phantom 4 δηλαδή, δεν ακολουθεί ακριβώς προκαθορισμένα σχέδια πτήσης αλλά παίρνει αποφάσεις και ρυθμίζει την πτήση του βασισμένα σε αυτά που βλέπει γύρω του.

Υπάρχουν 5 κάμερες επάνω του, μία κεντρική 4K που κρέμεται επί του σκάφους, 2 κάμερες στην μπροστινή πλευρά και 2 κάμερες στο κάτω μέρος. Χρησιμοποιώντας αυτές τις κάμερες, το νέο drone είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα μοντέλο 3D του κόσμου που το περιβάλει και να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα για να πλοηγηθεί από μόνο της, ανιχνεύοντας εμπόδια μέχρι και 15 μέτρα μακριά.

detection

Επιπλέον διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα επιστροφής στην βάση που σας επιτρέπει να καλέσετε το Drone πίσω σε εσάς όταν τελειώσετε τα γυρίσματα.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι το ActiveTrack, που επιτρέπει στο drone να παρακολουθείτε ένα θέμα … χωρίς την βοήθεια κάποιου ειδικού εξαρτήματος ή κάποιου ραδιοφάρου.

trackingsubject

Η διάρκεια πτήσης έχει επεκταθεί, επιτρέποντας πτήση για 28 λεπτά, αύξηση 25% από τα προηγούμενα μοντέλα. Η ακτίνα δράσης είναι 5 χλμ. Η μέγιστη ταχύτητά του φτάνει τα 76 χλμ ανά ώρα.

tracking

Το Phantom 4 διαθέτει έναν περίβλημα από μαγνήσιο που του επιτρέπει να είναι ανθεκτικό, χωρίς να είναι πάρα πολύ βαρύ ή άκαμπτο. Η νέα τοποθέτηση της μπαταρίας δίνει υψηλότερο κέντρο βάρους, επιτρέποντας του να είναι πιο ευέλικτο και να ανταποκρίνεται καλύτερα στις εντολές.

Η DJI αναφέρει ότι αυτό το τελευταίο μοντέλο είναι 5 φορές καλύτερο σε ακινησία στον αέρα σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Επάνω του φέρει μια φωτογραφική μηχανή 4K. Υπάρχει ένας αισθητήρας 1/2.3 ιντσών, ο οποίος έχει μέγιστο ISO 1600 για τις φωτογραφίες και τα 3200 για το βίντεο. Η κάμερα μπορεί να γράψει 4K στα 30fps και 1080p Full HD σε 120fps για αργή κίνηση. Οι φωτογραφίες είναι 12 megapixel μπορούν να αποθηκευτούν ως Adobe DNG RAW.

onboardcamera

Το DJI Phantom 4 είναι διαθέσιμο από σήμερα στην τιμή των $1399 από το κατάστημα DJI. Θα το βρείτε και στα ράφια των μεγάλων καταστημάτων τις επόμενες ημέρες.

Δείτε παρακάτω το επίσημο βίντεο της εταιρείας:

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS